Tampereen nuorisopalvelut päivystää koulujen päättäjäispäivänä – nuoriso-ohjaajat jalkautuvat juhlijoiden joukkoon ja Discordiin

Kesäloman alkua ja koulujen päättymistä juhlitaan lauantaina 4. kesäkuuta. Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden nuoriso-ohjaajat jalkautuvat juhlijoiden pariin sekä ovat läsnä verkossa Nuorten Tampereen Discord-serverillä.

Nuoret ovat perinteisesti kokoontuneet Tampereella Rosendahlin rantaan juhlimaan alkavaa kesälomaa. Tänäkin vuonna päättäjäisiltana juhlivan nuorison pariin jalkautuu joukko aikuisia kohtaamaan ja auttamaan juhlivia nuoria. Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden työntekijöiden kanssa jalkautumassa on naapurikuntien nuorisotyön ammattilaisia sekä joukko vapaaehtoisia. Yhteensä rantaan jalkautuu noin 75 aikuista.

Koulujen päättäjäispäivän jalkautumisessa on tärkeää eri tahojen saumaton yhteistyö. Nuorisopalveluiden lisäksi Rosendahlin rannassa päivystää Pelastuslaitos, Poliisi, PSHP, SPR, Etsivä Nuorisotyö ja sosiaalipäivystys.

– Tavoitteemme on sama kuin muina vuosina. Olemme paikan päällä, kyselemme kuulumisia ja autamme tarvittaessa, kertoo nuorisopalveluiden johtava koordinaattori Tiina-Liisa Vehkalahti tiedotteessa.

Rosendahlin rannan lisäksi joukko nuorisopalveluiden työntekijöitä päivystää  Nuorten Tampereen Discord-serveriltä, joka on avoinna päättäjäispäivänä kello 18–24.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut