Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vakava liikenneonnettomuus Orivedellä – yksi kuoli

Oriveden pohjoispuolella valtatiellä 9 Talviaisen kohdalla sattui keskiviikon ja torstain välisenä yönä vakava liikenneonnettomuus. Pelastuslaitos sai hälytyksen onnettomuuspaikalle yhdentoista aikaan illalla.

Oriveden suunnasta kohti Jämsää ajanut henkilöauto oli toistaiseksi tuntemattomasta syystä ajautunut loivasti kaartuvalla tieosuudella vastaantulevan liikenteen kaistalle törmäten täysperävaunullisen rekan keulaan.

Henkilöauton kuljettaja kuoli kolarissa.

Poliisi tutkii asiaa kuolemansyyn tutkintana ja törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, mutta henkilöauton kuljettajan menehdyttyä asia ei tule etenemään syyteharkintaan. Rekan kuljettajaa ei epäillä rikoksesta. Myös liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunta tutkii onnettomuuteen johtaneita tekijöitä.

Liikenneonnettomuudesta mahdollisesti havaintoja tehneitä sivullisia pyydetään ilmoittamaan havainnoistaan poliisille: vihjeet.sisa-suomi@poliisi.fi, p. 0800 900 22.

Juttua muokattu klo 9.11: Lisätty tieto, että poliisi tutkii asiaa ja pyytää havaintoja.