Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kyytipalvelu Uber aloittaa Tampereella – "Olemme havainneet merkittävää kysyntää..."

Uber laajentaa toimintaansa Suomessa ja aloittaa Tampereella tänään 1. kesäkuuta.

UberX on ollut tähän asti käytössä Uudellamaalla. Vaikka Uber ei vielä ole ollut toiminnassa uusilla alueilla, sovellusta on ladattu ja avattu usein, mikä viestii kysynnän kasvusta. Uber on käynyt keskusteluja useiden paikallisten taksinkuljettajien kanssa ja laajentaa nyt toimintaansa Tampereelle sekä Turkuun.

– Olemme havainneet merkittävää kysyntää suomalaisten keskuudessa, ja tuomme nyt UberX:n Tampereelle. Etsimme jatkuvasti mahdollisuuksia auttaa vähentämään yksityisautoilua ja uskomme voivamme tehostaa Suomen liikennettä, parantaa sen kestävyyttä, vähentää ruuhkia ja samalla tarjota ammattikuljettajille uusia mahdollisuuksia. Tähtäimessämme on kasvu – muuttaa täysin ihmisten ja asioiden liikkumista kaupungeissa ja avata uusia mahdollisuuksia palvelemillemme yhteisöille, sanoo Peter Löfstrand, Uberin Pohjoismaiden alueen johtaja sanoo tiedotteessa.

Uber-kyyti tilataan ja maksetaan sovelluksella. Kuljettajat ja asiakkaat voivat myös arvioida toisiaan matkan jälkeen. Uberin mukaan kaikki heidän kumppanikuljettajansa ovat ammattilaisia ja heillä on luvat henkilökuljetuksiin.