Tampereen joukkoliikenne luopuu paperisista aikatauluista

Tampereen seudun joukkoliikenne Nysse painattaa viimeisen kerran paperisen aikataulun. Viimeinen paperiaikataulu julkaistaan kesäkaudelle siirryttäessä. Tämän jälkeen aikataulut ovat saatavilla digitaalisena Reittioppaassa ja Nyssen nettisivuilla. Linjakohtaisista aikatauluista on myös mahdollista ladata itse tulostettavat tiedostot.

Syynä muutokseen on aikataulujen entistä tiheämpi päivitystarve, digitaalisten ajantasaisten aikataulujen suosio sekä painotuotteiden kustannukset ja niiden ympäristövaikutukset.

– Emme pysty enää tarjoamaan paperisissa aikatauluissa oikeaa ja ajantasaisinta tietoa. Liikennepalveluun tulee useita päivityksiä yhden aikataulukauden muuttuessa. Digitaalisista kanavistamme kuten Nysse.fi ja Reittiopas löydät aina ajantasaisen tiedon sekä myös tiedon mahdollisista yllättävistä muutoksista, kuten poikkeusreiteistä, Nyssen asiakkuuspäällikkö Riikka Salkonen kertoo tiedotteessa.

Paperisten aikataulujen viimeisen painoksen painattaminen on viivästynyt tietojärjestelmävaihdoksen vuoksi, joten ne saadaan asiakaspalvelupisteelle kauden vaihteessa. Paperiset aikataulut tulevat jakeluun vain Nyssen asiakaspalvelupisteeseen.

Syksyn linjakohtaiset aikataulut voi tulostuttaa asiakaspalvelupisteellä 8.8.2022 lähtien. Tulosteen hinta on euron per linja.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut