Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ylöjärven ensimmäinen skeittipuisto avataan ensi perjantaina –  Vieressä 6-metrinen vapaa graffitiseinä

Ylöjärven ensimmäisen skeittipuiston avajaiset järjestetään perjantaina 3. kesäkuuta kello 17–20. Koulutuskeskus Valon viereen rakentuneessa skeittipuistossa on myös Ylöjärven ensimmäinen vapaa, kuusi metriä pitkä graffitiseinä.

Ylöjärven kaupunki tiedottaa, että avajaisillan aikana on luvassa monenlaista ohjelmaa ja tekemistä nuorille.

Illan avaa hyvinvointilautakunnan jäsen ja valtuutettu Tapani Tienari (kok.), joka saa myös kunnian laskea avauslaskun uusilla rampeilla. Tienari toimi puheenjohtajana kaupungin vapaa-aikalautakunnassa, joka aikanaan vauhditti skeittipuistohanketta eteenpäin. Myös nykyisen teknisen lautakunnan puheenjohtaja Tomi Saaristo (ps.) pitää tilaisuudessa puheen.

Kaarikoirien edustajat opastavat skeittaajia kello 17–19, ja myöhemmin illalla järjestetään myös skeitti- ja skuuttikilpailu. Pirkanmaan Kaarikoirat ry on paikallinen rullalautailuyhdistys.

Lastenkulttuuriyhdistys SirkusRakkausPumPum opastaa graffitimaalauksen pariin kello 17–19. Kyseessä on samalla Operaatio Pirkanmaan ensimmäinen tapahtuma Ylöjärvellä. Operaatio Pirkanmaa jatkaa kulttuuripääkaupunkihaun työtä ja mahdollistaa vuosina 2022–2024 lukuisia haun aikana suunniteltuja kulttuuriohjelmia.

Dj Preal huolehtii illan musiikkitarjonnasta, tarjolla on grillimakkaraa ja limsaa. Syötävää on 300 ensimmäiselle. Nuorisopalvelujen Rundi-auto on paikalla koko tapahtuma-ajan. Skeittipuistossa on ramppien ja kaiteiden lisäksi useita istuskelupaikkoja, joilla viettää aikaa.

Autolla tapahtumaan saapuvia pyydetään jättämään autot Valon parkkipaikalle. Tapahtuman järjestävät Ylöjärven kaupunki, nuorisovaltuusto ja ryhmä aktiivisia skeittaajia.