Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Finlaysonilla järjestetään katumaalauspajoja – Eläinhahmoille voi maalata vaikkapa siivet, hatun, rusetin, täpliä...

Finlayson Art Area kutsuu yleisöä katumaalauspajoihin. Pajoissa koristellaan eläinkuvioita yhteisölliseen Eläinten karnevaali -katuteokseen. Omalle eläimelle voi tuunata vaikkapa siivet, raidat tai täplät, kesähatun päähän ja rusetin kaulaan.

Pajat järjestetään tiistaina 31.5. ja keskiviikkona 1.6. kello 15–17. Teos maalataan Finlaysonin alueella sijaitsevalla Päämääränkujalla, Väinö Linnan aukion oikealla laidalla.

Eläinhahmot perustuvat Michael Schilkinin keramiikkaveistoksiin, joita nähdään kesän aikana Finlayson Art Arean (FAA) näyttelyssä Vooningissa. Eläinten karnevaali on FAA:n projektipäällikkö Katja Villemonteixin suunnittelema ja piirtämä katuteos, joka kuvaa yhdessä tekemällä syntyvää luovuutta ja erilaisuuden voimaa.

Pajoissa on säävaraus. Kostealla ilmalla katua ei voi maalata, ja tapahtuma joudutaan silloin perumaan. Jos tulijoita on yhtä aikaa runsaasti, osallistujamäärää rajoitetaan.

Koristeet maalataan siveltimillä, ja värejä on saatavilla useita erilaisia. Suojavaatetusta on saatavilla, mutta siitä huolimatta tapahtumaan kannattaa pukeutua maalailuun sopiviin vaatteisiin ja kenkiin.

Katumaalauspajat järjestää Finlayson Art Area / Grafiikanpaja Himmelblau. Katumaalit sponsoroi Tikkurila Oyj. Pajoihin on vapaa pääsy, ja tapahtuma on esteetön.

Finlayson Art Area on Suomen suurimpia taidetapahtumia. FAA avautuu yleisölle 10.6. ja on avoinna 28.8. asti. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Lisätiedot: www.finlaysonartarea.fi