Lielahden Prismaa laajennetaan pysäköintialueelle – Näin työt etenevät

Lielahden Prismaa aiotaan uudistaa ja laajentaa, tiedottaa Pirkanmaan Osuuskauppa. Suunnitelmissa on kasvattaa kauppakeskuskokonaisuutta Lielahdenkadun varren pysäköintialueelle ja laajentaa maanalaista pysäköintihallia ja verkkokaupan tiloja.

– Haluamme vahvistaa Lielahden Prisman asemaa täyden palvelun Prismana läntisellä Tampereella ja vastata voimakkaasti kehittyvän alueen ihmisten tarpeisiin kokonaispalvelutarjoomaa laajentamalla, Pirkanmaan Osuuskaupan toimialajohtaja Ville Jylhä kertoo tiedotteessa.

Prisman laajennukseen tähtäävä kaavoitus on jo aloitettu. Rakennustyöt on tarkoitus käynnistää kesällä 2023. Jos hanke etenee suunnitellussa aikataulussa, uudistus on valmis loppuvuonna 2024.

Uudistustyöt alkavat näkyä nykyisen kiinteistön sisällä jo tänä vuonna, kun Prisman ravintolat vaihtavat paikkaa ja uudistuvat.

– Laajennus yhdistää Prismakeskuksen ja kauppakeskus Liken entistä tiiviimmin yhteen, ja keskittymästä muodostuu Lielahden sydän. Lähiasutuksen kasvu edellyttää toimivia jalankulku- ja pyöräilyreittejä. Kun vielä raitiotien pistoraiteen pysäkki on tulossa Prisman välittömään läheisyyteen, keskuksen saavutettavuus paranee kaikilla kulkumuodoilla, Jylhä toteaa.

Prisman uudistusta on suunniteltu yhdessä henkilökunnan, kaupunginosan asukkaiden ja Prismassa asioivien kanssa. Suunnittelun yhteydessä on järjestetty muun muassa työpajoja.

Pirkanmaan Osuuskaupan mukaan laajennushankkeen edetessä yhteistyötä asiakkaiden kanssa jatketaan. Toiveita pääsee jättämään muun muassa sähköisen asiakaskyselyn kautta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut