Laikunlava täyttää 10 vuotta – juhlahulina täyttää koko Kirjastonpuiston

Laikunlava täyttää pyöreitä vuosia. Laikunlava valmistui vuonna 2012, eli nyt vietetään sen kymmenvuotisjuhlaa. Tasalukua juhlitaan lauantaina 4. kesäkuuta kello 14–19.30.

Juhlan kunniaksi koko Kirjastonpuisto täyttyy ohjelmasta. Lavalla esiintymässä ovat musiikkia taiteilijanimellä Malla julkaiseva näyttelijä ja artisti Malla Malmivaara, laulaja-lauluntekijä Antti Autio sekä Elvis-tulkki Aron yhdessä Cool Companyn kanssa.

Kulttuuritalo Laikun edustalla esiintyy Improvisaatioteatteri Snorkkeli, jonka TosiSatu-esityksessä tarinasta ja sen juonenkäänteistä päättävät lapset.

Lastenkulttuurikeskus Rulla on avoinna tavallista pidempään kello 10–18. Juhlahulinoihin osallistuvat yhteisötaidekoulu Hehkumahkun valloittavat Ruuti-klovni, Nalle ja Matami Huisku. Hahmot pitävät lapsille non-stop sirkus- ja maalaustyöpajoja.

Juhlapäivänä avautuu myös Rullan upouusi Satupolku, joka on koko perheelle tarkoitettu omatoiminen pieni seikkailu Kirjastonpuistossa.

Tapahtumassa myös kaupungin kulttuuriluotsit esittelevät toimintaansa ja järjestävät päivän aikana suosittuja Keskustori 360 astetta -raittiesittelyjä opastetusti.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut