Ratinanniemessä maistellaan jälleen oluita – nelipäiväisessä tapahtumassa mukana 24 panimoa

Suuret Oluet – Pienet Panimot -eli SOPP järjestetään yhdeksättä kertaa Tampereella.

Tampereen SOPP avataan keskiviikkona 25. toukokuuta Ratinanniemen Festivaalipuistossa ja se järjestetään nelipäiväisenä keskiviikosta lauantaihin.

Tampereen SOPP:ssa pääosassa ovat pienpanimoiden tuotteet. Mukana on 24 kotimaista käsityöläispanimoa ja 4 ruokatoimijaa. Tapahtumassa on myös erillinen myymälä, josta voi ostaa olutta kotiin vietäväksi.

SOPP-järjestelyistä vastaa Lammin Sahti Oy. Perheyrityksen perustaja Pekka Kääriäinen kertoo tiedotteessa, että SOPP-tapahtuma täyttää tänä vuonna 20 vuotta ja se järjestetään tänä kesänä kuudessa kaupungissa eri puolilla maata.

– SOPP järjestetään toukokuussa Tampereella, kesäkuussa Vantaalla, heinäkuussa Lahdessa ja Helsingissä ja elokuussa Turussa ja Oulussa. Koko SOPP-tapahtuma sai alkunsa vuonna 2003 Lahdesta, Kääriäinen kertoo tiedotteessa.

Tampereen tapahtumassa oluiden maistelun ohella seurataan jääkiekon MM-kisoja isolta näytöltä. Tapahtumassa on myös elävää musiikkia perjantaina ja lauantaina.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut