Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ratinanniemessä maistellaan jälleen oluita – nelipäiväisessä tapahtumassa mukana 24 panimoa

Suuret Oluet – Pienet Panimot -eli SOPP järjestetään yhdeksättä kertaa Tampereella.

Tampereen SOPP avataan keskiviikkona 25. toukokuuta Ratinanniemen Festivaalipuistossa ja se järjestetään nelipäiväisenä keskiviikosta lauantaihin.

Tampereen SOPP:ssa pääosassa ovat pienpanimoiden tuotteet. Mukana on 24 kotimaista käsityöläispanimoa ja 4 ruokatoimijaa. Tapahtumassa on myös erillinen myymälä, josta voi ostaa olutta kotiin vietäväksi.

SOPP-järjestelyistä vastaa Lammin Sahti Oy. Perheyrityksen perustaja Pekka Kääriäinen kertoo tiedotteessa, että SOPP-tapahtuma täyttää tänä vuonna 20 vuotta ja se järjestetään tänä kesänä kuudessa kaupungissa eri puolilla maata.

– SOPP järjestetään toukokuussa Tampereella, kesäkuussa Vantaalla, heinäkuussa Lahdessa ja Helsingissä ja elokuussa Turussa ja Oulussa. Koko SOPP-tapahtuma sai alkunsa vuonna 2003 Lahdesta, Kääriäinen kertoo tiedotteessa.

Tampereen tapahtumassa oluiden maistelun ohella seurataan jääkiekon MM-kisoja isolta näytöltä. Tapahtumassa on myös elävää musiikkia perjantaina ja lauantaina.