Nauhatehtaan uuden asuinalueen rakentaminen jatkuu – kävelijä ja pyöräilijä: huomioi nämä muutokset reiteissä

Lamminpäähän rakentuvalla Nauhatehtaan asuinalueella käynnistyivät jo viime vuoden puolella katutyöt. Alueella on myös useita talotyömaita, ja raskasta liikennettä kulkee sekä katu- ja infratyömaalla että talonrakennustyömailla.

Työmaat tuovat myös muutoksia kulkureitteihin.

Myllypuronkadun ja kantatie 65:n risteyksessä on väliaikainen liikenneympyrä Suonsivunkadulle ajavalle työmaaliikenteelle. Pääsääntöisesti raskas liikenne kulkee väliaikaisesta liikenneympyrästä alueelle. Pyöräilijöille ja jalankulkijoille helpoin reitti alueen ohitse on Tampereen kaupungin mukaan Paasikiventien viereinen pyörätie- ja jalkakäytävä tai Ylöjärventien varressa oleva pyörätie.

Myllypuronkadun risteykseen rakennetaan liikennevalo-ohjaus kesän aikana, ja myös Suonsivunkadun vesihuolto saneerataan syksyyn mennessä.

Alueella toimii useita rakennusliikkeitä. Kortteleissa talonrakennustyöt ovat alkaneet tai alkamassa kesän ja syksyn aikana.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut