Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Nauhatehtaan uuden asuinalueen rakentaminen jatkuu – kävelijä ja pyöräilijä: huomioi nämä muutokset reiteissä

Lamminpäähän rakentuvalla Nauhatehtaan asuinalueella käynnistyivät jo viime vuoden puolella katutyöt. Alueella on myös useita talotyömaita, ja raskasta liikennettä kulkee sekä katu- ja infratyömaalla että talonrakennustyömailla.

Työmaat tuovat myös muutoksia kulkureitteihin.

Myllypuronkadun ja kantatie 65:n risteyksessä on väliaikainen liikenneympyrä Suonsivunkadulle ajavalle työmaaliikenteelle. Pääsääntöisesti raskas liikenne kulkee väliaikaisesta liikenneympyrästä alueelle. Pyöräilijöille ja jalankulkijoille helpoin reitti alueen ohitse on Tampereen kaupungin mukaan Paasikiventien viereinen pyörätie- ja jalkakäytävä tai Ylöjärventien varressa oleva pyörätie.

Myllypuronkadun risteykseen rakennetaan liikennevalo-ohjaus kesän aikana, ja myös Suonsivunkadun vesihuolto saneerataan syksyyn mennessä.

Alueella toimii useita rakennusliikkeitä. Kortteleissa talonrakennustyöt ovat alkaneet tai alkamassa kesän ja syksyn aikana.