Sateenkaariliput liehumaan – Valkeakoskella järjestetään tänä kesänä ensimmäistä kertaa pride-tapahtuma

Valkeakoskella järjestetään ensimmäistä kertaa pride-tapahtuma keskiviikkona 8. kesäkuuta Manse Pride -viikon aikana.

Tapahtumaa vietetään Lepänkorven puiston alueella.

Järjestäjinä ovat Valkeakosken vasemmisto, SDP, vihreät sekä nuorisovaltuusto. Mukana ovat myös muun muassa Hämeen Pioneerit sekä Akaa Pride.

– Tarvitsemme tapahtumia, joihin jokainen on tervetullut omana itsenään, juuri sellaisena kuin on. Pride-piknik on tapahtuma meille jokaiselle ja tämä yhteistyö on upeaa, järjestelyissä mukana oleva sateenkaarinuorten ryhmiäkin vetänyt seksuaalineuvoja Petra Pikkanen kuvailee tiedotteessa.

– Hienoa, että saatiin tämä piknik-tapahtuma järjestettyä nyt. Tämänkaltaisesta toiminnasta on tullut kyselyitä jo pitkään, etenkin nuorten toimesta, Pia Hänninen (sd.) iloitsee tiedotteessa.

– Viime kesänä tuli jo mieleen, että olisi kiva, jos täälläkin olisi jotain meininkiä pride-viikon aikana liputuksen lisäksi. Pride on tärkeä tapahtuma ja olisi hienoa, jos sen juhliminen olisi jokaisen kunnan kalenterissa, Anna Weckström (vas.) toteaa tiedotteessa.

Piknik-tapahtumassa on luvassa ainakin musiikkia, kasvomaalausta ja ilmapallotaidetta. Ohjelma tarkentuu lähempänä tapahtumaa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut