Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sateenkaariliput liehumaan – Valkeakoskella järjestetään tänä kesänä ensimmäistä kertaa pride-tapahtuma

Valkeakoskella järjestetään ensimmäistä kertaa pride-tapahtuma keskiviikkona 8. kesäkuuta Manse Pride -viikon aikana.

Tapahtumaa vietetään Lepänkorven puiston alueella.

Järjestäjinä ovat Valkeakosken vasemmisto, SDP, vihreät sekä nuorisovaltuusto. Mukana ovat myös muun muassa Hämeen Pioneerit sekä Akaa Pride.

– Tarvitsemme tapahtumia, joihin jokainen on tervetullut omana itsenään, juuri sellaisena kuin on. Pride-piknik on tapahtuma meille jokaiselle ja tämä yhteistyö on upeaa, järjestelyissä mukana oleva sateenkaarinuorten ryhmiäkin vetänyt seksuaalineuvoja Petra Pikkanen kuvailee tiedotteessa.

– Hienoa, että saatiin tämä piknik-tapahtuma järjestettyä nyt. Tämänkaltaisesta toiminnasta on tullut kyselyitä jo pitkään, etenkin nuorten toimesta, Pia Hänninen (sd.) iloitsee tiedotteessa.

– Viime kesänä tuli jo mieleen, että olisi kiva, jos täälläkin olisi jotain meininkiä pride-viikon aikana liputuksen lisäksi. Pride on tärkeä tapahtuma ja olisi hienoa, jos sen juhliminen olisi jokaisen kunnan kalenterissa, Anna Weckström (vas.) toteaa tiedotteessa.

Piknik-tapahtumassa on luvassa ainakin musiikkia, kasvomaalausta ja ilmapallotaidetta. Ohjelma tarkentuu lähempänä tapahtumaa.