Tampereen Sokos hakee ulkopuolisia ravintolayrityksiä katutasoonsa – Viisi mahtuu, muutostyöt alkavat ensi vuoden alussa

Pirkanmaan osuuskauppa etsii Sokokselle katutasoon ulkopuolisia ruoka- ja ravintolakumppaneita.

Sokoksen katutasoon etsitään uusia shop-in-shop-kumppaneita täydentämään ruuan take away -tarjontaa. Erilaisten ruoka- ja juomatuotteiden lisäksi esimerkiksi pienen suklaa- tai kahvipuodin tyyliset herkkutoimijat sopivat liikeideaan, kertoo Pirkanmaan osuuskauppa.

Hakuehtojen mukaan Sokokselle tulevan yrityksen on oltava ravintola- tai ruokatuotebränd, joka panostaa laadukkaaseen asiakaskokemukseen ja operoi myyntipistettä itse, vastaten myös sen lupa-asioista.

Tämänhetkisten suunnitelmien mukaan tilaan mahtuu noin viisi toimijaa. Myyntipisteen koko on sovittavissa tarpeiden mukaan noin 10–20 neliön suuruiseksi. Tilaan tulee vesi ja sähkö, mutta lämpimän ruoan valmistus siellä ei ole mahdollista.

Kumppanihaku päättyy tämän viikon sunnuntaina

Myyntipisteiden rakentaminen on tarkoitus aloittaa alkuvuodesta 2023.

Tampereen Sokos uudistuu lähivuosien aikana tehtävässä remontissa kokonaan. Sen alimpiin kerroksiin valmistuu kaksikerroksinen Prisma.

Myös ravintolat uusitaan perusteellisesti.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut