Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Avantilla iso muutos, perustaa omat myymälät koneille – "Asiakkaiden tarpeista on tullut yhä vaihtelevampia"

Suomalainen pienkuormaajavalmistaja Avant vahvistaa asemiaan kotimaan markkinoilla rakentamalla oman Avant Center -suoramyyntiverkoston.

Ylöjärveläinen Avant Tecno Oy on yli kolmekymmenvuotisen historiansa aikana tehnyt kotimaan myyntiä ja markkinointia sekä suoraan Ylöjärvellä toimivalta tehtaalta että yhdessä jälleenmyyjäverkostonsa kanssa.

Jatkossa Avant-kuormaajat ja työlaitteet myydään yksinomaan Avantin omista myyntipisteistä Avant Centereistä.

– Siirrymme uuteen malliin, koska haluamme kehittää myyntiämme ja koneitamme vastaamaan entistä paremmin eri asiakkaiden tarpeisiin. Samalla kun asiakkaiden tarpeista on tullut yhä vaihtelevampia, koneidemme ratkaisut ovat monipuolistuneet. Tarvitaan paljon asiantuntemusta ja keskittymistä, jotta myynti löytää asiakkaillemme oikeat ratkaisut. Olemme varmoja, että oma myyntiverkostomme pystyy vastaamaan näihin haasteisiin parhaiten, sanoo Avant Tecnon toimitusjohtaja Jani Käkelä tiedotteessa.

Ylöjärven tehtaalla toimivan Avant Centerin lisäksi toimipisteet tulevat kattamaan koko Suomen, mukaan lukien pääkaupunkiseudun, Varsinais-, Keski-, Itä-, Pohjois- ja Länsi-Suomen alueet. Ensimmäisiä myyntipisteitä rakennetaan paraikaa, ja toiminta alkaa asteittain kesän ja syksyn aikana.

Kaikissa Avant Centereissä toimii Avantin kone- ja työlaitemyynnin lisäksi Avant-huolto ja varaosamyynti.