Suomen Olympiakomitea: Sammon keskuslukio on valittu Vuoden urheiluoppilaitokseksi

Sammon keskuslukiolle on myönnetty Suomen Olympiakomitean urheiluakatemiaohjelman myöntämä Vuoden urheiluoppilaitos -tunnustus. Olympiakomitea tiedottaa asiasta nettisivuillaan.

Sammon keskuslukio sai kiitosta urheilijan valmentautumisen ja kaksoisuran tukemisesta. Olympiakomitean uutisessa todetaan, että oppilaitos pyrkii vahvasti rakentamaan yhteistyötä urheiluakatemian ja lajien kanssa, ja toimii Tampereella aktiivisesti koko urheilijan polun kehittämisessä. Sammon keskuslukio on kehittymis- ja kehittämishaluinen toimija, joka haluaa jakaa osaamistaan myös valtakunnallisesti.

– Sammon keskuslukio ottaa nöyränä ja kiitollisena vastaan Suomen Olympiakomitean urheiluakatemiaohjelman myöntämän arvokkaan Vuoden urheiluoppilaitos -tunnustuksen, kommentoi rehtori Tuija Ylöniemi olympiakomitean jutussa.

Vuoden urheiluoppilaitos -tunnustus myönnetään ansioituneelle oppilaitokselle menestyksekkäästä, monipuolisesta ja pitkäjänteisestä työstä nuorten huippu-urheilijoiden opiskelun ja valmentautumisen tukemisessa. Tunnustus jaettiin Jyväskylässä 5. toukokuuta 2022.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut