Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näin Nokia-areenalla syödään! – Katso suosituimmat erätaukoannokset top 3 ensimmäisen puolen vuoden ajalta

MM22-liite selvitti Nokia-areenan ensimmäisten kuukausien suosituimmat erätaukoannokset.

Jääkiekon MM-kisojen päänäyttämöllä Tampereen Nokia-areenalla on 22 ravintolaa. Baaritiskiä on reilusti yli sata metriä, kassoja 160 ja hanoja pitkälti yli 200.

Nokia-areenan keittiömestarin Mikko Nilosaaren mukaan jääkiekko-otteluissa ruokaa menee viikonloppupeleissä eniten ennen ottelun alkua ja arkipeleissä syöminen painottuu erätauoille.

– Syy on yksinkertainen. Ihmiset tulevat viikonloppuisin aiemmin paikalle ja arkena taas myöhemmin.

Konsertteihin tulevat ihmiset syövät areenan käytäväravintoloissa selvästi kiekkopeleissä kävijöitä vähemmän.

– Suuri osa konserttivieraista on syönyt ennen areenalle tuloa ja he nauttivat täällä sitten muista palveluista, keittioömestari Nilosaari sanoo.

MM22-liite kysyi Nokia-areenan ravintolatoiminnoista vastaavalta NoHo Partnersilta, mitkä ovat tähän mennessä olleet joulukuussa avatun areenan suosituimmat erätaukoannokset.

Näin top 3 -valintoja kommentoi Nokia-areenan ravintolapalveluiden operatiivinen päällikkö Antti Ahokas.

Abu Fuadin kebab

”Legendaarinen tamperelainen perheyritys teki comebackin Nokia-areenan avaukseen. Oli yksi ensimmäisistä kebabeista koko maassa ja vanhan Abu Fuadin pojat ovat nyt aktiivisesti mukana toiminnassa. Autenttista tavaraa kunnon lihasta, joka paistetaan oikeassa vartaassa ja tarjoillaan salaisella reseptillä tehtyjen legendaaristen kastikkeiden kanssa. Toimii sekä pita-mallisena, ranskalaisilla, riisillä että salaatilla.

Hookin siivet

”Ei kaivanne selityksiä, klassikko. Hyvänä iltana näitä menee tuhansia, Hookin kokit on uskomattomia. Kone ei hyydy koskaan. Ravintola kerää porukkaa heti kun ovet aukeavat ja meininki on koko illan ihan loistava. Ja siivet ovat saatavilla toki myös vegaanisena.”

Friends&Brgrsin areenakombo

”Lihat jauhetaan käsin. Perunat ja suunnilleen kaikki muukin tehdään käsityönä, jopa majoneesi. Tätä herkkua on tarjolla kolmessa ravintolassa areenan eri kerroksissa. Laatu on aina huippua ja raaka-aineet kotimaasta. Paras burgeri, mitä mistään isoilta areenoilta tästä maasta saa, sen voin luvata.”

22

ravintolaa