Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

K-Supermarket Nekalaan uusi kauppias – tuttu Hervannasta

K-Supermarket Nekala saa uuden kauppiaan, kun Miki Rantala aloittaa tehtävässä 1. kesäkuuta.

Rantala siirtyy K-Supermarket Nekalan kauppiaaksi Tampereen Hervannasta, jossa hän on toiminut K-Market Herkkupuodin, Tieteenkadun ja Ylioppilaankadun kauppiaana syksystä 2017. Nykyisissä kaupoissaan hän jatkaa kauppiaana elokuun loppuun asti.

– Odotan innolla, että pääsen jatkamaan Haapasolan Matin hienoa työtä perinteikkäässä kauppapaikassa - kiitos Matille! Rantala sanoo tiedotteessa.

Uusi kauppias aikoo ensimmäisenä tutustua nykyiseen henkilökuntaan ja asiakaskuntaan. K-Supermarket Nekalassa lounasravintolan osuus on merkittävässä roolissa ja se tuo vielä oman lisämausteensa kokonaisuuteen. Lisäksi kaupassa on jo toimiva verkkokaupan noutopalvelu.

– En ole lampun henki, mutta voin silti toteuttaa toiveita kaupassa, vitsailee Rantala tiedotteessa.

– Asiakkaathan sen lopulta määrittävät, mihin suuntaan kaupan toimintaa kehitetään, ja jotta saadaan liikeidea viimeisen päälle minttiin. Varmasti aluksi otan paistotuotteet käsittelyyn. Myös oman keittiön tuotteita tullaan nostamaan esille entisestään. Lisäksi tuon kauppaan rock-tähden tyyliä ja, jotain mikä saa asiakkaat yllättymään joka kauppareissulla.

Kipinän kauppiasyrittäjyyteen Rantala sai opiskeluaikoina, kun hän perusti yhdessä kahden ystävänsä kanssa kylälle täysin ketjuun kuulumattoman kesäkaupan, joka laajentui seuraavana kesänä toisella tulokkaalla. Lopulta jokunen vuosi tämän jälkeen, hän siirtyi sattumalta Hervantaan entisen kyläkauppakollegan lähikauppiaaksi. Vapaa-ajalla Rantala seuraa jalkapalloa ja stand up -komiikkaa.