Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lamminpään Nauhatehtaan uusi asuinalue kasvaa vuokratalolla – 44 asunnosta suurimmat 5h+k -kämppiä

Pohjola Rakennus Oy Suomi ja Asuntoyhtymä Oy ovat allekirjoittaneet osakekaupat Tampereen Lamminpäähän toteutettavasta kerrostalokohteesta.

Solmittu kauppa pitää sisällään 44 asuinhuoneistoa. Huoneistopinta-alaa kohteessa on reilut 1900 neliömetriä.

Vuokra-asuntokohteeseen rakennetaan asuntoja, jotka ovat kooltaan 27,5 neliön yksiöstä aina 82,5 neliön viiden huoneen asuntoihin. Kohteessa on panostettu energiatehokkuuteen ja osa kiinteistön sähköstä tuotetaan omalla aurinkovoimalla.

Asukkaiden käytössä on korttelin yhteispiha-alueet sekä piharakennuksessa sijaitseva kuntoilutila.

Pientalovaltainen Lamminpää sijaitsee Tampereen länsipuolella, ja alueelta löytyvät erinomaiset kulkuyhteydet, monipuoliset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet sekä arkea helpottavat päivittäispalvelut.

– On erittäin hienoa aloittaa yhteistyö Asuntoyhtymän kanssa myös Tampereen alueella. Kohde täydentää alkuvuodesta aloitettua Lamminpään aluehankettamme laadukkailla Joo Kodeilla”, kertoo Pohjola Rakennus Oy Suomen Tampereen hankejohtaja Erkki Ikonen tiedotteessa.

– Me uskomme kasvavan Tampereen vetovoimaan ja haluamme myös omalta osaltamme kehittää sitä tarjoamalla entistä laadukkaampia ja kokonaisvaltaisempia asumisen palveluita. On hienoa päästä toteuttamaan Joo Kotien visiota huolettomasta vuokra-asumisesta yhdessä Pohjola Rakennuksen kanssa, sanoo Asuntoyhtymän toimitusjohtaja Jaakko Niskanen tiedotteessa.

Kohteen rakennustyöt alkavat alustavasti toukokuun 2022 aikana ja kohteen on arvioitu valmistuvan syksyllä 2023.