Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sähköpotkulautafirma kertoi, mistä matka Tampereella useimmiten alkaa ja mihin se päättyy – "Kysyntä on jälleen ylittänyt odotuksemme"

Sähköpotkulautayhtiö Voin selvityksen mukaan sähköpotkulautamatka alkaa Tampereella todennäköisimmin Koskikeskuksen tai Keskustorin kulmilta.

Sähköpotkulautayhtiö Voi selvitti suosituimmat matkanaloituspaikat.

Tampereella kirkkaimpaan kärkeen nousi Koskikeskus ja Keskustori, ja yleisimmin matka jatkuu näiltä alueilta rautatieasemalle. Viiden suosituimman aloituspaikan joukkoon kuuluvat myös Tulli ja Sokoksen tavaratalo.

– Listaa hallitsevat julkisen liikenteen solmukohdat. Tämä viestii siitä, että sähköpotkulaudat täydentävät julkista liikennettä ja helpottavat näin ihmisten vaivatonta liikkumista paikasta toiseen, Voi Technologyn maajohtaja Reetta Alastalo kertoo tiedotteessa.

Suosituimmat matkanaloituspaikat ylipäätään Suomessa sijoittuvat julkisen liikenteen solmukohtiin ja kaupunkien ydinkeskustoihin. Muiden kaupunkien tapaan myös Tampereella sähköpotkulaudan kyytiin hypätään usein ydinkeskustasta.

– Sähköpotkulaudoilla tullaan yhä enemmän kaupunkien keskustoihin, minkä ansiosta ydinkeskusta rauhoittuu autoilulta. Moni hyppää laudan kyytiin myös säästääkseen parkkikuluissa, Alastalo pohtii.

Sähköpotkulautakausi on käynnistynyt Alastalon mukaan vilkkaasti Tampereella.

– Sähköpotkulautoja on selvästi odotettu, sillä kysyntä on jälleen ylittänyt odotuksemme, Alastalo toteaa.

Väärin pysäköidystä laudasta voi ilmoittaa osoitteessa report.voi.com.