Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Katso kuvat | Nokia-areenan hotellin 12. kerroksen kattoterassi on valmis – Kolme saunaa, poreamme, 300 asiakaspaikkaa, porokebabia hiiligrillistä...

Tampereen Nokia-areenan kokonaisuuteen kuuluvan Lapland Hotels Arenan uusi kattoterassi valmistui juuri MM-kisoja alkaessa.

Laawu Rooftop Terrace & Sauna tarjoilee hotellivieraille, kaupunkilaisille ja kisaturisteille hulppeat kaupunki- ja järvinäkymät.

Lapland Hotels Arenan katto- ja saunaterassi Laawu sijaitsee Nokia Arenan 12. kerroksessa, ja sieltä on näkymät niin Näsijärvelle ja Pyhäjärvelle kuin Pispalaankin.

Kokonaisuus pitää sisällään kolme saunaa, poreammeen sekä tunnelmallisen kokous- ja juhlatilan. Koko kattoterassilla on noin 300 asiakaspaikkaa ja sen saa halutessaan myös vuokrattua täysin omaan käyttöönsä.

– Olen todella hienoa, että Laawu valmistui juuri sopivasti jääkiekon MM-kisoihin. Lapland Hotels on Suomen johtava hotelliketju saunaelämysten tarjoamisessa, ja Arena-hotellin saunamaailma onkin uusin kruununjalokivemme. Se myös vahvistaa Tampereen asemaa saunapääkaupunkina, iloitsee Lapland Hotelsin kaupunkihotellien aluejohtaja Leena Turunen tiedotteessa.

Hotelliasiakkailla on mahdollisuus käyttääLaawun saunoja joka päivä. Tuohta-tilaussauna kokoustiloineen ja poreammeineen on puolestaan varattu yritysryhmille ja yksityisille vuokraajille.

Kattoterassin ravintolaelämyksen sydän on hiiligrilli, ja sen menu on koottu Lapin antimista terassitunnelmaan sopivaksi. Tarjolla on muun muassa pohjoisen mauista koottuja salaatteja, tacoja sekä porokebabia ja -burgeria.