Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tässä päivitetty lista tarvikkeista, joita Ukrainaan kaivataan kipeästi – Drone-lennokkeja, puukkoja, työkenkiä...

Tampereen Ukrainalaiset Suomessa ry jatkaa edelleen keräystä, jonka avulla etsitään Ukrainaan erityisesti sotilaiden tarvitsemia rintamaolosuhteisiin soveltuvia varusteita. Yhdistys toivoo, että esimerkiksi metsästäjät, eränkävijät ja retkeilijät tarkastaisivat omat varusteensa ja lahjoittavat ylimääräisiksi jääneet tarvikkeet Ukrainan hyväksi.

Yhdistyksen mukaan Ukrainaan puolustavat tarvitsevat muun muassa maastopukuja, makuupusseja, sadevaatteita, varsikenkiä, reppuja, kumisaappaita ja alusvaatteita. Myös tummille työvaatteille ja työkengille sekä erilaisille suojavälineille, kuten kypärille, polvisuojille, viiltosuojahansikkaille, suojalaseille ja nilkkasuojille on käyttöä. Tarvetta on myös paristoille, varavirtalähteille, ensiapu- ja sairaalavälineille sekä lääkkeille, puukoille, kenttälapioille, erilaisille kivääritähtäimille, kiikareille, drone-lennokeille ja pimeänäkölaitteille.

Lahjoituksia otetaan vastaan varastolla Tampereen Nekalassa osoitteessa Vihiojantie 2. Varasto on avoinna arkisin kello 14–18 ja lauantaisin kello 14–16.

– Huolehdithan, että lahjoitettavat tavarat ovat ehjiä ja puhtaita. Tavallisia vaatteita emme ota vastaan, yhdityksestä muistutetaan.

Yhdistys päivittää tarvittavien tarvikkeiden listaa Facebookiin. Sivusto löytyy osoitteesta: http://www.facebook.com/uatampere