Tässä päivitetty lista tarvikkeista, joita Ukrainaan kaivataan kipeästi – Drone-lennokkeja, puukkoja, työkenkiä...

Tampereen Ukrainalaiset Suomessa ry jatkaa edelleen keräystä, jonka avulla etsitään Ukrainaan erityisesti sotilaiden tarvitsemia rintamaolosuhteisiin soveltuvia varusteita. Yhdistys toivoo, että esimerkiksi metsästäjät, eränkävijät ja retkeilijät tarkastaisivat omat varusteensa ja lahjoittavat ylimääräisiksi jääneet tarvikkeet Ukrainan hyväksi.

Yhdistyksen mukaan Ukrainaan puolustavat tarvitsevat muun muassa maastopukuja, makuupusseja, sadevaatteita, varsikenkiä, reppuja, kumisaappaita ja alusvaatteita. Myös tummille työvaatteille ja työkengille sekä erilaisille suojavälineille, kuten kypärille, polvisuojille, viiltosuojahansikkaille, suojalaseille ja nilkkasuojille on käyttöä. Tarvetta on myös paristoille, varavirtalähteille, ensiapu- ja sairaalavälineille sekä lääkkeille, puukoille, kenttälapioille, erilaisille kivääritähtäimille, kiikareille, drone-lennokeille ja pimeänäkölaitteille.

Lahjoituksia otetaan vastaan varastolla Tampereen Nekalassa osoitteessa Vihiojantie 2. Varasto on avoinna arkisin kello 14–18 ja lauantaisin kello 14–16.

– Huolehdithan, että lahjoitettavat tavarat ovat ehjiä ja puhtaita. Tavallisia vaatteita emme ota vastaan, yhdityksestä muistutetaan.

Yhdistys päivittää tarvittavien tarvikkeiden listaa Facebookiin. Sivusto löytyy osoitteesta: http://www.facebook.com/uatampere

Näitä tarvitaan nyt

Ruokatarvikkeet: säilykkeet, keitot, kuiva leipä, pähkinät, pasta, riisi, suklaa, kertakäyttöiset astiat jne.

Lääketieteelliset tarvikkeet: kipu ja kuumelääkkeet (Burana, Panadol jne.), ripulilääkkeet (Imodium, Lopex), pulssioksimetrit, haavojen, hiertymien ja palovammojen hoitoaineet, paarit ja tukivälineet, sidostarvikkeet ja haavanhoitotarvikkeet, kiristyssiteet, vaatesakset, ensiapulaukut, laastarit, antiseptiset aineet, terveyskäsineet jne.

Ulkoiluvälineet: makuupussit, makuualustat, varavirtalähteet (Power Banks), puukot, palovarusteet, paristot, kynsileikkurit, parranajotuotteet, vaelluskengät jne.

Hygieniatuotteet: saippuat, deodorantit, hammasharjat ja hammastahna, käsivoide, vanupuikkoja, terveyssiteitä jne.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut