Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Entinen Miss Suomi avaa second hand -liikkeen ja kahvila-ravintolan yhdistelmän Tampereen Stockmannille – "Putiikinomainen tunnelma tavaratalon sisälle"

Tampereen Stockmannille avataan kahvila-ravintola ja second hand -putiikin yhdistävä Relove.

Relove on toiminut Helsingin keskustan Stockmannin tavaratalossa jo vuoden ajan, ja Tampereella se avaa ovensa tämän vuoden marraskuussa.

Relove avataan kolmanteen kerrokseen kodinosaston viereen.

– Toivotamme lämmöllä Reloven tervetulleeksi Tampereen tavarataloon. Asiakkaamme ovat odottaneet tätä ainutlaatuista konseptia. Monille Reloven second hand -shop ja kahvila on tuttu Helsingin keskustan Stockmannilta. Relove tuo putiikinomaisen tunnelman tavaratalon sisälle, iloitsee Tampereen tavaratalojohtaja Niina Suikki-Ndoye tiedotteessa.

Suikki-Ndoyen mukaan elämyksellisyys, kestävyys, laatu ja palvelu ovat Stockmannille tärkeimpiä arvoja. Lisäksi vaatteiden kierrätykseen uusille käyttäjille perustuva second hand kasvattaa suosiotaan.

– Olemme todella innoissamme, että pääsemme syventämään jo erinomaisesti alkanutta yhteistyötä Stockmannin kanssa. Olemme suunnitelleet Tampereelle laajentamista jo pidempään, ja olemme onnellisia, että pääsemme vihdoin jatkamaan Reloven kasvutarinaa ja toteuttamaan asiakkaidemme toiveet laajentamalla liiketoimintaamme Tampereelle, sanoo Reloven perustaja Noora Hautakangas tiedotteessa..

Yrittäjä Hautakangas muistetaan muun muassa vuoden 2007 Miss Suomena.

Reloven konsepti tulee Tampereella olemaan sama kuin Helsingin tavaratalossa: asiakkaat voivat tuoda vaatteita ja kenkiä myyntiin liikkeeseen täyden palvelun all Inclusive -myyntisopimuksella, ja kahvila-ravintolassa tarjoillaan aamiaista, lounasta sekä esimerkiksi Reloven itseleipomia kakkuja ja leivonnaisia. Relove on auki tavaratalon aukioloaikojen mukaisesti.