Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Siivouskuningatar ja sometähti Auri Kananen valittiin vuoden nuoreksi menestyjäksi – "Luo hyvää julkikuvaa koko siivousalalle"

Tampereen Nuorkauppakamari on myöntänyt Tampereen Vuoden Nuori Menestyjä 2022 -palkinnon Auri Kanaselle.

Kananen on 29-vuotias sosiaalisesta mediasta tuttu siivousguru, jolla on TikTokissa 6,7 miljoonaa ja Instagramissa 1,7 miljoonaa seuraajaa. Videoillaan Kananen siivoaa seuraajiensa koteja ilmaiseksi julkaisten samalla siivousvinkkejä.

Palkintoraati perusteli valintaa muun muassa sillä, että Kananen luo hyvää julkikuvaa koko siivousalalle ja ajatus houkutella nuoria siivousalalle on tärkeää ja kunnioitettava.

– Aurin positiivinen asenne tarttuu ja haastavissa tilanteissa oleville asiakkaille tarjottu maksuton siivouspalvelu on ollut merkittävä apu, raati perustelee.

– Kananen näyttää esimerkillään kansainvälisen some-menestymisen olevan mahdollista alasta riippumatta, sisältö ratkaisee.'

Tampereen Vuoden Nuori Menestyjä -palkinto jaetaan alle 40-vuotiaalle henkilölle, joka on saavuttanut urallaan menestystä ja toiminnallaan edustaa uuden sukupolven esikuvia.

Tampereen Nuorkauppakamari on jakanut palkinnon vuodesta 2013 lähtien.