Tampereen Stockmannilla aletaan myydä käytettyjä vaatteita – "Asiakkaamme ovat odottaneet tätä ainutlaatuista konseptia"

Tampereen Stockmannin kolmanteen kerrokseen avataan second hand -myymälän ja kahvila-ravintolan yhdistelmä Relove. Relove on toiminut pian vuoden ajan Helsingin keskustan Stockmannilla. Tampereen Relove aukeaa marraskuussa.

– Toivotamme lämmöllä Reloven tervetulleeksi Tampereen tavarataloon. Asiakkaamme ovat odottaneet tätä ainutlaatuista konseptia. Monille Reloven second hand -shop ja kahvila on tuttu Helsingin keskustan Stockmannilta. Relove tuo putiikinomaisen tunnelman tavaratalon sisälle, iloitsee Tampereen tavaratalojohtaja Niina Suikki-Ndoye tiedotteessa.

– Tämä on täydellinen match ikonisen tavaratalon kanssa. Olemme todella innoissamme, että pääsemme syventämään jo erinomaisesti alkanutta yhteistyötä Stockmannin kanssa. Olemme suunnitelleet Tampereelle laajentamista jo pidempään, ja olemme onnellisia, että pääsemme vihdoin jatkamaan Reloven kasvutarinaa ja toteuttamaan asiakkaidemme toiveet laajentamalla liiketoimintaamme Tampereelle, sanoo Reloven perustaja Noora Hautakangas tiedotteessa.

Reloven konsepti tulee Tampereella olemaan sama kuin Helsingin tavaratalossa: asiakkaat voivat tuoda tavaroita, kuten vaatteita ja kenkiä, myyntiin liikkeeseen myyntisopimuksella, ja kahvila-ravintolassa tarjoillaan aamiaista, lounasta sekä esimerkiksi kakkuja ja leivonnaisia. Relove on auki tavaratalon aukioloaikojen mukaisesti.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut