Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tokmanni kertoi uusista myymälöistä ja nykyisten laajennuksista, yksi tehdään Tampereella

Halpakauppaketju Tokmanni on sopinut avaavansa tänä vuonna vielä ainakin kaksi uutta myymälää ja laajentavansa vielä kolmea nykyistä myymäläänsä.

Yksi laajennuksista tulee Koskikeskuksen Tokmannille ja toinen Pirkanmaalle Ikaalisten liikkeeseen.

Viimeisimmän uuden myymälänsä Tokmanni avasi Espoossa sijaitsevaan uuteen kaupunkikeskus Lippulaivaan maaliskuun lopussa. Tällä hetkellä solmittujen sopimusten myötä Tokmanni tulee laajentamaan myymäläverkostoaan tänä vuonna myös Nurmijärven Kirkonkylään ja Helsingin Kontulaan. Lisäksi Tokmanni on tehnyt sopimukset kolmen uuden myymälän avaamisesta ensi vuoden aikana.

Uusien myymälöiden avaamisen ohella Tokmanni on päättänyt laajentaa tänä vuonna vielä kolmea nykyistä myymäläänsä.

– Myymälälaajennuksia on luvassa kauppakeskus Kompissa Ikaalisissa, kauppakeskus Koskikeskuksessa Tampereella ja Vantaan Tammistossa. Jo alkuvuoden aikana uudistimme ja laajensimme myymälöitämme sadoilla neliöillä sekä Hyvinkäällä että Kuusamossa, Tokmannin myymäläverkostosta ja konseptista vastaava johtaja Harri Koponen kertoo tiedotteessa.

Ikaalisissa Tokmanni-myymälän laajennus toteutetaan alkusyksyllä, Tampereen Koskikeskuksessa ja Vantaan Tammistossa loka–marraskuussa.

– Ikaalisissa myymälämme pinta-ala kasvaa noin 500, Tampereen Koskikeskuksessa noin 1 000 ja Vantaan Tammistossa noin 2 500 neliömetrillä. Laajennusten tavoitteena on tuotevalikoimien kasvattaminen ja näin asiakaspalvelun parantaminen, kertoo Koponen

Tokmannin tavoitteena on kasvattaa myymäläverkostonsa yli 220 myymälän laajuiseksi Suomessa vuoden 2025 loppuun mennessä.