Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keskustorin kesäkeidas avataan keskiviikkona – Tätä kaikkea alueelle on tulossa

Keskustorin kesäkeidas avataan keskiviikkona 11. toukokuuta. Tampereen kaupungin tiedotteessa kerrotaan, että ravintoloita on tänä kesänä 11, kun viime kesänä niitä oli kahdeksan.

Tänä vuonna kesäkeitaalla on aiempaa monipuolisempi ruokavalikoima. Ruokalistalla on muun muassa Espanjan, Kreikan, Lähi-idän ja Georgian makuja, siipiä ja muita kanaherkkuja, lohikeittoa ja uuniperunoita, toasteja ja salaatteja sekä fajitoja, hampurilaisia ja vegemättöjä. Jälkiruoaksi voi tilata vaikkapa kakkua, churron tai juustolautasen.

Ruoka- ja juomatarjoiluista vastaavat Bodega Salud, Hoax & Tiima, Los Pollos, Pella’s Café, Ravintola Hook, Ravintola Maranga, Ravintola Pons, Ravintola Ukkometso, Sasor Restaurant & Winebar, SAWUkeidas ja Teerenpeli Tampere.

– Myös juomatarjonta on laaja ja laadukas. Oluita, viinejä ja cocktaileja löytyy monenlaisia, alkoholittomia vaihtoehtoja unohtamatta. Isollakin ystäväporukalla voi kerääntyä saman pöydän ääreen ja noutaa jokaiselle sopivaa syötävää ja juotavaa eri ravintoloista, kertoo Sasorin ravintoloitsija Sari Sorri kaupungin tiedotteessa.

Alueelle on tulossa lämmitettyjä markiisikatoksia, jättivarjoja ja tuulensuojia. Ikärajattomalla ja pääsymaksuttomalla alueella on yhteensä 500 asiakaspaikkaa.

Kesäkeitaan skriinillä näytetään kaikki 2022 Jääkiekon MM-kisojen Tampereella pelattavat ottelut. MM-kisojen ajaksi kesäkeitaan ja Frenckellinaukion väliin nousee myös koko perheen jääkiekkoaiheinen aktiviteettialue. Kesäkuussa tämä sama ns. Molinin tontti muuntautuu voimistelufestivaali Gymnaestradan oheisnäyttämöksi.

Kesäkeidas on avoinna 14. elokuuta asti. Juhannuksena alue on suljettu.

Alue on auki maanantaista torstaihin kello 11–22, perjantaista lauantaihin kello 11–24 ja sunnuntaisin kello 11–22

Kaikki ravintolat ovat avoinna joka päivä kello 11–19. Kello 19 jälkeen aukioloajoissa saattaa esiintyä ravintolakohtaista vaihtelua. MM-kisojen aikana sulkemisajat joustavat Suomen pelien mukaan.

Kesäkeitaan toteuttavat Tampereen kaupungin tapahtumapalvelut ja Viiden tähden keskusta -kehitysohjelma.

Keskustorin kesäkeitaan verkkosivut: https://kesakeidas.tampere.fi/