Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Särkänniemen toukokuun ohjelmisto julki – luvassa useita tapahtumia: Niko&Santtu, Portion Boys, Blind Channel...

Lauantaina 7. toukokuuta vietetään Koiramäen eläinpuiston kesän avajaisia, ja samasta päivästä alkaen Särkänniemen huvipuisto on avoinna joka päivä.

Särkänniemi julkisti perjantaina myös toukokuun ohjelmistoaan.

Toukokuun viimeisellä kokonaisella viikolla Särkänniemessä järjestetään Meet & Greet -tilaisuuksia somevaikuttajien kanssa sekä kolme eri yleisöille suunnattua musiikkitapahtumaa. Herbalisti ja ZoneVD ovat tavattavissa Särkänniemessä maanantaina 23. toukokuuta, Mandimai ja EuroHoo tiistaina 24. toukokuuta ja Niko & Santtu keskiviikkona 25. toukokuuta.

Kiekon kotibileet nostavat jääkiekkohuumaa 27. toukokuuta. Alle 18-vuotiailta kielletyssä tapahtumassa esiintyvät Klamydia, Matti ja Teppo, Portion Boys sekä Oku Luukkainen.

Ikärajaton kesän avauskonsertti pidetään seuraavana päivänä 28. toukokuuta, kun Blind Channel ja Cyan Kicks valtaavat Särkänniemen.

Perheen pienimmille järjestetään sunnuntaina 29. toukokuuta Mini Fest -tapahtuma, jossa esiintyvät Mimi ja Kuku sekä Pikku Papun orkesteri.