Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pyynikin Trikoolle avataan ensi viikolla uudenlainen majoituskonsepti, katso kuvat sisältä

Pyynikin vanhaan trikootehtaaseen avataan ensi viikon torstaina uudenlainen Unity-majoituskonsepti. Se on yhdistelmä hotellia, pitkäaikaista asumista ja työntekoa.

– Unity on tarkoitettu ensisijaisesti pitkäaikaiseen majoittumiseen, mutta meillä voi yöpyä myös lyhyen aikaa. Tämä on siis hotelli yhdelle ja koti toiselle, Unityn Suomen maajohtaja Tina Kaikkonen kertoo.

Unityn studioasunnot ovat herättäneet kiinnostusta jo ennen valmistumista, ja studioita on jo varattu.

– Osa yöpyy lyhyen aikaa ja osa pitempään. Me avaudumme juuri sopivasti MM-kisojen alla, ja taidamme olla Tampereella ainoa paikka, jossa on vielä tilaa yöpyä koko sen ajan, kun kisat ovat käynnissä.

Unity valmistuu kahdessa osassa. Torstaina avautuvassa kokonaisuudessa on 64 erikokoista huoneistoa. Koot vaihtelevat 20 neliöstä 64 neliöön.

– Huoneistokokoja on kaiken kaikkiaan viidessä eri kategoriassa, Kaikkonen kertoo.

Huoneet ovat täysin sisustettuja, ja niissä on oma keittiö astioineen. Kylpyhuoneissa on kuivaavat pyykinpesukoneet.

– Pitkäaikaismajoittujien huoneet siivotaan kerran viikossa, ja samassa yhteydessä vaihdetaan pyyhkeet ja petivaatteet. Tämä on helppoa ja vaivatonta asumista.

Torstaina avattavan rakennuskokonaisuuden ylimmässä kerroksessa sijaitsevat lounge, juhlasali, kokoustilat ja terassi Pyhäjärven ja harjun suuntaan. Yläkerta on majoittujien käytössä aina, lukuun ottamatta niitä aikoja, kun yläkerta on varattu yksityistilaisuuksille.

Torstaina Unityn vastaanoton viereen avataan myös Aitoleivän kahvila. Kesäkuun alussa Unityn yhteyteen avataan Mad Finn -pienpanimo ja yksityinen kuntosali Loaded. Juhannuksena juhlitaan Market Trikoon avajaisia.

Syksyllä Unityyn avataan lisää huoneita ja työtiloja, joista voi vuokrata oman työpisteen. Lisäksi syksyllä avataan saunatilat asiakkaiden käyttöön ja vuokrattavaksi.