Pirkanmaan Yrittäjille uusi toimitusjohtaja – työskennellyt aiemmin Stockmannin tavaratalojen johdossa

Pirkanmaan Yrittäjien uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu MBA Jenni Pöllänen. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 2. toukokuuta.

Pöllänen on tehnyt pitkän uran Stockmannin palveluksessa toimien muun muassa Helsingin ja Tampereen tavaratalojen johdossa. Järjestötoiminnan kokemusta hän tuo mukanaan luottamustehtävistään esimerkiksi partiossa ja Suomen Punaisella Ristillä.

Hyppy yrittäjäjärjestöön tuntuu hänestä innostavalta.

– Pirkanmaan Yrittäjät toimii aktiivisesti erilaisissa verkostoissa eri sidosryhmien kanssa yrittäjyyden olosuhteiden kehittämiseksi. On hienoa päästä tutustumaan niin pirkanmaalaisiin yrityksiin, järjestön kuulemani mukaan mahtavaan luottamushenkilöporukkaan kuin muihinkin sidosryhmiin, Pöllänen sanoo tiedotteessa.

Pöllänen kertoo olevansa ratkaisukeskeinen ja kehittämisorientoitunut johtaja.

– Minulle on tärkeää toimia aina yhteistyössä eri osapuolia kuunnellen. Uskon, että järjestössä ja sen sidosryhmissä on valtavasti ideoita ja osaamista, joita voimme yhdessä toimien valjastaa pirkanmaalaisen yrittäjyyden parhaaksi.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut