Joko vihdoin palataan vanhaan normaaliin... Nysse luopuu maskisuosituksesta – Näissä tilanteissa toivotaan kuitenkin harkintaa

Nysseissä luovutaan maskisuosituksesta.

Tampereen suedun joukkoliikenne Nysse tiedotti asiasta keskiviikkona.

THL:n kansalaisten maskisuosituksen mukaisesti maskia saa käyttää oman harkinnan mukaan.

Maskin käyttöä suositellaan yhä ruuhkaisissa tilanteissa ja sellaisissa sisätiloissa, joissa lähikontaktin välttäminen on vaikeaa.

Maskin käyttöä ruuhkaisissa tilanteissa kannattaa harkita erityisesti, jos on rokottamaton aikuinen, on riski saada vaikea koronatauti rokotuksista riippumatta, hakeutuu koronaepäilyn vuoksi testiin tai hoitoon, joutuu välttämättömästä syystä liikkumaan hengitystieoireisena kodin ulkopuolella tai tietää altistuneensa koronavirukselle (esim. perheessä on todettu korona) ja kodin ulkopuoliset lähikontaktit eivät ole vältettävissä.

Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä on päättänyt siirtyä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n mukaiseen kasvomaskisuositukseen tiistaina pitämässään kokouksessaan. Pirkanmaan maskisuositus on yhdenmukainen THL:n kansalaisten maskisuosituksen kanssa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut