Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampere-talo ja Tullintori aloittavat tapahtumayhteistyön – ensimmäisenä kauppakeskukseen tuodaan parhaat palat Tampere-talon näyttelystä ja avajaisesityksiä

Tampere-talo Oy ja Tampereen Tullintori ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on luoda lisää tapahtumallisuutta Tullintorin ympäristöön.

Ensimmäinen yhteistyön toteutus on valokuvaaja Ralph Larmannin Stars on Stage -näyttely, joka avautuu Tullintorin 1. kerrokseen torstaina 28. huhtikuuta. Valokuvanäyttelyyn on vapaa pääsy, ja se on avoinna toukokuun loppuun asti. Näyttelyyn on tiivistetty parhaat palat Tampere-talon samannimisestä kesänäyttelystä vuodelta 2020. Supertähtien ja bändien virallisena kiertuevalokuvaajana tunnetuksi tulleen valokuvaajan teoksissa esiintyvät muun muassa AC/DC, Ed Sheeran, The Rolling Stones, Metallica sekä suomalaisten omat Kaija Koo, Cheek ja Sunrise Avenue.

– Olemme todella innoissamme tästä alkavasta yhteistyöstä uudistuneen Tullintorin kanssa. Monipuolinen kauppakeskusmiljöö tarjoaa rennon tilan taiteesta ja kulttuurista nauttimiselle. Ensimmäinen näyttelymme naapurissa, Larmannin loistava Stars on Stage, sopii kuin nenä päähän tähän koronarajoituksista luopumisen kevääseen, Tampere-talon liiketoimintajohtaja Mika Nevalainen sanoo tiedotteessa.

Tamperelainen uutisoi tänään uudistuneen Tullintorin remontista. Avajaisia juhlitaan torstaista perjantaihin.

Avajaisten tapahtumatuotannosta vastaa Tampere-talon tapahtumatoimisto Events Tampere. Ohjelmaa on tarjolla kumpanakin päivänä kello 11–18. Avajaisissa esiintyvät laulaja Mikko Harju, viulisti Lotta Marie, Katri Metso Duo ja taikuri Aatu Itkonen. Torstaina kello 13 alkaen on tarjolla kakkukahvit 200 ensimmäiselle kävijälle pohjakerroksen aukiolla.

Tullintorilla pistetään jalalla koreasti Tampere-talosta tuttujen Teetanssien tahtiin. Soitosta vastaa 25-henkinen Kotkien puhallinorkesteri, ja ohjelmistossa kuullaan tanssimusiikkia tangosta rumbaan ja valssista foxiin, viihde- ja elokuvamusiikin ikivihreitä sekä kymmeniä eri soitinsooloja. Tanssitilana toimii koko Tullintori.