Tampereella järjestetään Suomen ensimmäiset Ti-Ti Nalle -festarit – "Pitkäaikainen haaveeni on nyt toteutumassa"

Tampereen Viikinsaaressa järjestetään tulevana kesänä Suomen ensimmäiset Ti-Ti Nallen perhefestarit.

Ti-Ti Tuotanto Oy ja Viikinsaaren kesäteatteri ovat järjestäjinä Perhefestarit-idean takana.

– Nyt jos koskaan on erittäin hyvä aika muistaa perheitä, isovanhempia unohtamatta ja olla yhdessä ja tehdä iloisia muistoja jokaiselle! Massiivisen kesäfestaritarjonnan lisäksi on aika tehdä perheille oma, monivuotinen, turvallinen festari, Riitta Korpela, kertoo tiedotteessa.

Perhefestareilla järjestetään muun muassa Ti-Ti Nallen kesäkonsertteja, Apo Apponen -lastenesitys, Pörrö Possun jumppa, lasten oma konsertti ja seikkailupolu.

– Pitkäaikainen haaveeni kesäisestä perhefestarista on nyt toteutumassa yhteistyössä Viikinsaaren kesäteatterin kanssa. Olemme Birgitta Putkosen, Viikinsaaren kesäteatterin toiminnanjohtajan kanssa tavanneet aikoinaan Tampereelle perustetussa lasten- ja nuorten teatterissa, Teatteri 2000, jo aikoja sitten. Ajatuksemme, luottamuksemme toiseen on kohdallaan, joten into vain tarttuu ja ideat lentelee! Uskomme, että saamme tarjota perheille jotain ainutlaatuista vahvalla ammattitaidollamme, Riitta Korpela kuvailee.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut