Tämä katukuvaan pitkään kuulunut grilliluukku vaihtaa makkarat ja lihapiirakat lippuihin – "Teatteri vastaa pandemian aikana yleistyneeseen viime hetken ostokäyttäytymiseen"

Teatteritalon kulmassa vuosikaudet katukuvaan kuuluvat grillikioski vaihtaa makkarat ja lihapiirakat lippuihin.

Tampereen Teatteri avaa tämän viikon perjantaina Teatteritalon yhteyteen Hämeenkadulle uuden Kulttuurikioskin. Kulttuurimyymälä Aplodin vieressä sijaitseva remontoitu kioski palvelee pian kulttuurinnälkäisiä ohikulkijoita sekä tuo tamperelaista teatteriohjelmistoa entistä näkyvämmin keskustan katukuvaan.

– Uudella lippukioskilla Tampereen Teatteri vastaa pandemian aikana yleistyneeseen viime hetken ostokäyttäytymiseen, teatterinjohtaja Mikko Kanninen kertoo tiedotteessa.

– Ennen koronaa liput hankittiin useita kuukausia etukäteen, nyt suuri osa lipuista saatetaan ostaa vasta esitysviikolla tai jopa esityspäivänä.

Kanninen uskoo, että kioskin hyvä sijainti sekä saman ja lähipäivien lipputarjonta voi houkutella myös ihan uutta yleisöä teatteriin.

Kulttuurikioskin aukioloajat painottuvat iltoihin ja viikonloppuun, jolloin se palvelee entistä paremmin myös keskustassa liikkuvia matkailijoita ja tapahtumakävijöitä.

Kulttuurikioskista ja sen vieressä olevasta Kulttuurimyymälä Aplodista voi ostojen lisäksi tehdä varauksia Tampereen Teatterin, Pyynikin kesäteatterin, Tampereen Komediateatterin ja Tampere Filharmonian esityksiin. Lisäksi myynnissä ovat kaikki Lippupisteen liput.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut