Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Särkänniemen huvipuisto avataan lauantaina – Kesän uutuus on vielä rakenteilla

Särkänniemen huvipuisto avataan lauantaina 30. huhtikuuta, ja lähes kaikki laitteet avataan vapuksi. Särkänniemi on avoinna vappuviikonlopun jälkeen päivittäin 7.5. alkaen.

– Olemme todella iloisia, että pääsemme avaamaan jo vappuna ensimmäistä kertaa sitten kevään 2019. Paljon kiitosta saaneet pidennetyt aukioloaikamme laajenevat tälle kesälle, ja juhannuksesta heinäkuun loppuun olemme auki kello 10-21, Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä kertoo.

– Korona-ajasta opitun mukaisesti puiston päiväkohtaista asiakasmäärää rajataan asiakaskokemuksen varmistamiseksi. Loppuunmyytyjä päiviä voi siis tulla. Myös mitä aiemmin ostat, sitä enemmän säästät -hinnoittelu jatkuu, Seppälä jatkaa.

Särkänniemen kahden vesilaitteen, Tukkijoen ja Koskiseikkailun, rinnalle avataan kesäkuussa 2022 Keidas-vesielämysalue. Keidas sijaitsee Ravintola Riemun takana entisen Taikarannan kohdalla Näsijärven rannalla. Keidas on hauska leikkipaikka, jossa on monenlaisia maan alta suihkuavia vesielementtejä.

– Uusi vesielämysalue tarjoaa Särkänniemen kävijöille hauskan leikkipaikan, jossa voi piipahtaa laitteissa pyörimisen lomassa tai jonne voi tulla ihan varta vasten viilentymään kuumana kesäpäivänä. Myös vanhemmat voivat istahtaa Keitaan reunustalle Näsijärven upeisiin maisemiin hengähtämään huvipuistopäivän keskellä, Särkänniemen kehitysjohtaja Ville Aarresuo kertoo.

Näsinneulan aulaan avataan toukokuussa 2022 VR-peliautomaatit, jotka tarjoavat mahdollisuuden kokeilla erilaisia virtuaalitodellisuuspelejä.

Näsinneulan toisessa kerroksessa sijaitseva ravintola saa uuden ilmeen kesäkuussa 2022, kun paikalle avataan Ravintola Ilo. Ravintola Ilo on perheravintola, johon pääsee pöytävarauksella jonottamatta sisään. Ravintolassa on lisäksi pöytiin tarjoilu.

Myös huvipuiston puolelta löytyy uutuusherkkuja. Tänä kesänä Särkänniemessä herkutellaan kuplateellä, kuplasoftiksella ja churroilla.

Myös asiakkaiden toivoma Food Park Särkäntori tekee kesäkuussa paluun Estraadin edustalle. Mukana on viime vuodelta tuttuja ravintoloita, mutta myös jotakin uutta on luvassa.

Herkuttelun lomassa voi alueella nauttia Sorin Sirkuksen sirkustaiteesta päivittäin 27.6.–31.7.