Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ravintola Periscope laajentaa kattoterassiaan – katolle tuodaan saunoja ja porealtaita

Ravintola Periscope laajentaa kattoterassiaan. Laajennus valmistuu toukokuussa. Laajennuksessa Periscopen katolle tuodaan kaksi saunaa, kolme ulkoporeallasta, lasilounge ja oleskelutilaa.

– Me kutsumme itse aluetta Periscopen spa:ksi. Halusimme tehdä terassille alueen, jossa voit viettää aikaa rennosti privaatisti pienemmällä tai isommalla ryhmällä, mutta kuitenkin muutaman askeleen päässä kaupungin kuumimmasta menopaikasta ja erittäin laadukkaasta ravintolasta, Rastas kuvailee tiedotteessa.

Uusi terassilaajennus on 350-neliöinen. Periscopella on terassia jo ennestään 700 neliömetriä. Kun ravintola avattiin, kattoterassi oli 250 neliötä.

– Totesin tuolloin, että tämä ravintola kokonaisuus ei ole valmis ennen kuin me olemme rakentaneet koko 1400 neliöisen katon yhtenäiseksi terassiksi. Sellaiseksi keitaaksi, jollaista ei ole missään muualla Suomessa ja koko maailmasta vaikea löytää, Rastas toteaa.

Kaksi vuotta myöhemmin terassia laajennettiin 450 neliömetriä ja nyt tehtävä laajennus kasvattaa pinta-alaa entisestään.