Keskustorin Kesäkeitaan rakentaminen alkaa – Suihkulähteen viereen piazzahenkinen istuskelualue, katso lista ravintoloista

Keskustorin Kesäkeitaan rakentaminen aloitetaan tänään maanantaina.

Rakentamisen aikana Keskustori on aidattu työmaa-alueeksi. Yhteisterassi avataan 11. toukokuuta.

Kesäkeidas rakennetaan viimevuotiseen tapaan Keskustorille, Raatihuoneen ja Tampereen teatterin väliselle alueelle. Keskustorin tapahtumaolosuhteita on parannettu jo maaliskuusta alkaen vesi- ja viemäritöillä.

Kesäkeitaan aluesuunnittelussa uutta on Keskustorin suihkulähteen viereen toteutettava piazzamainen istuskelualue, myös erilaisiin sääolosuhteisiin on varauduttu entistä paremmin.

– Terassille tulee lämpölamppuja, jättivarjoja ja tuulensuojia, joten kesäkeitaalla voi oleilla myös hieman harmaammallakin säällä, kertoo tapahtumapäällikkö Saara Saarteinen tiedotteessa.

Toukokuussa jääkiekon MM-kisat näkyvät myös kesäkeitaalla, sillä 500 asiakaspaikkaa kattavan terassin screeniltä tullaan näyttämään kaikki 2022 Jääkiekon MM-kisojen pelit.

Tänä kesänä kesäkeitaan makumaailma on entistä laajempi, sillä yhteisterassilla avautuu jopa yksitoista ravintolaa: Bodega Salud, Hoax & Tiima, Los Pollos, Pella´s café, Ravintola Hook, Ravintola Maranga, Ravintola Pons, Ravintola Ukkometso, Sasor Restaurant & Winebar, SAWUkeidas ja Teerenpeli Tampere.

Kesäkeidas on avoinna 11.5.–14.8.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut