Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Keskustorin Kesäkeitaan rakentaminen alkaa – Suihkulähteen viereen piazzahenkinen istuskelualue, katso lista ravintoloista

Keskustorin Kesäkeitaan rakentaminen aloitetaan tänään maanantaina.

Rakentamisen aikana Keskustori on aidattu työmaa-alueeksi. Yhteisterassi avataan 11. toukokuuta.

Kesäkeidas rakennetaan viimevuotiseen tapaan Keskustorille, Raatihuoneen ja Tampereen teatterin väliselle alueelle. Keskustorin tapahtumaolosuhteita on parannettu jo maaliskuusta alkaen vesi- ja viemäritöillä.

Kesäkeitaan aluesuunnittelussa uutta on Keskustorin suihkulähteen viereen toteutettava piazzamainen istuskelualue, myös erilaisiin sääolosuhteisiin on varauduttu entistä paremmin.

– Terassille tulee lämpölamppuja, jättivarjoja ja tuulensuojia, joten kesäkeitaalla voi oleilla myös hieman harmaammallakin säällä, kertoo tapahtumapäällikkö Saara Saarteinen tiedotteessa.

Toukokuussa jääkiekon MM-kisat näkyvät myös kesäkeitaalla, sillä 500 asiakaspaikkaa kattavan terassin screeniltä tullaan näyttämään kaikki 2022 Jääkiekon MM-kisojen pelit.

Tänä kesänä kesäkeitaan makumaailma on entistä laajempi, sillä yhteisterassilla avautuu jopa yksitoista ravintolaa: Bodega Salud, Hoax & Tiima, Los Pollos, Pella´s café, Ravintola Hook, Ravintola Maranga, Ravintola Pons, Ravintola Ukkometso, Sasor Restaurant & Winebar, SAWUkeidas ja Teerenpeli Tampere.

Kesäkeidas on avoinna 11.5.–14.8.