Teiskontien uuden pyörätien työt jatkuvat yhä, vaikka valmista piti olla jo viime vuonna – " Haastavien olosuhteiden ja materiaalien saatavuusongelmien vuoksi..."

Teiskontien uuden jalankulku- ja pyöräilyväylän viimeistelytöitä tehdään tämän kevään aikana

Teiskontien eteläpuolelle rakennettiin viime vuonna uusi jalankulku- ja pyöräilyväylä Hervannan valtaväylän ja Jaakonmäenkadun välille.

Pirkanmaan ELY-keskus tiedottaa, että haastavien olosuhteiden ja materiaalien saatavuusongelmien vuoksi Teiskontien eteläpuolelle rakennetun uuden jalankulku- ja pyöräilyväylän kaikkia istutus-, pintarakenne-, sekä liikennevalo- ja valaistustöitä ei saatu valmiiksi vuoden 2021 aikana. Nämä työt tehdään nyt valmiiksi tämän kevään ja alkukesän aikana.

Viimeistelytyöt tehdään Teiskontien jalankulku- ja polkupyöräliikenne huomioon ottaen ja sille mahdollisimman vähän häiriötä aiheuttaen, lupaa ELY-keskus. Joissain työvaiheissa joudutaan kuitenkin käyttämään työnaikaisia kiertoreittejä.

Työt alkavat viikolla ensi viikolla ja väylä on täysin valmis heinäkuun 2022 aikana.

Pääurakoitsijana urakassa toimii Proinfra Oy. Tilaajina hankkeessa ovat Pirkanmaan ELY-Keskus, Tampereen kaupunki ja Fintraffic Tie Oy. Suunnittelijana ja rakennuttajakonsulttina toimii Ramboll Finland Oy.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut