Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Teiskontien uuden pyörätien työt jatkuvat yhä, vaikka valmista piti olla jo viime vuonna – " Haastavien olosuhteiden ja materiaalien saatavuusongelmien vuoksi..."

Teiskontien uuden jalankulku- ja pyöräilyväylän viimeistelytöitä tehdään tämän kevään aikana

Teiskontien eteläpuolelle rakennettiin viime vuonna uusi jalankulku- ja pyöräilyväylä Hervannan valtaväylän ja Jaakonmäenkadun välille.

Pirkanmaan ELY-keskus tiedottaa, että haastavien olosuhteiden ja materiaalien saatavuusongelmien vuoksi Teiskontien eteläpuolelle rakennetun uuden jalankulku- ja pyöräilyväylän kaikkia istutus-, pintarakenne-, sekä liikennevalo- ja valaistustöitä ei saatu valmiiksi vuoden 2021 aikana. Nämä työt tehdään nyt valmiiksi tämän kevään ja alkukesän aikana.

Viimeistelytyöt tehdään Teiskontien jalankulku- ja polkupyöräliikenne huomioon ottaen ja sille mahdollisimman vähän häiriötä aiheuttaen, lupaa ELY-keskus. Joissain työvaiheissa joudutaan kuitenkin käyttämään työnaikaisia kiertoreittejä.

Työt alkavat viikolla ensi viikolla ja väylä on täysin valmis heinäkuun 2022 aikana.

Pääurakoitsijana urakassa toimii Proinfra Oy. Tilaajina hankkeessa ovat Pirkanmaan ELY-Keskus, Tampereen kaupunki ja Fintraffic Tie Oy. Suunnittelijana ja rakennuttajakonsulttina toimii Ramboll Finland Oy.