Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Astiahuoltaja, aulapalvelutyöntekijä, festaribaarityöntekijä, hotellisiivooja... – Noin 40 työnantajaa hakee ensi viikolla tekijöitä palvelualan töihin

Palvelualojen avoinna olevia työpaikkoja täytetään Loistoduuniin!-rekrytointitapahtumassa Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK:lla Nirvassa torstaina.

Rekrytointitapahtumassa on jopa 40 alan työnantajaa.

Loistoduuniin!-tapahtumia on järjestetty jo useana vuonna eri toimialoille. Nyt tapahtuma palaa kahden vuoden tauon jälkeen.

Tapahtuma on avoin kaikille kiinnostuneille, niin palvelualojen uusille tulokkaille kuin vanhoille konkareillekin.

– Lähdimme toteuttamaan Loistoduuniin-tapahtumaa palvelualoille, koska siellä on nyt paljon avoimia työpaikkoja ja työllisyysnäkymät ovat hyvät tulevaisuudessakin. On hienoa päästä toteuttamaan rekrytointitapahtuma livenä TAKK:lla ja toivommekin paikalle paljon työnhakijoita. Mukaan kannattaa tulla, vaikka aiempaa osaamista alalta ei olisi. Teemme yritysten kanssa tiivistä yhteistyötä ja voimme usein tarjota mahdollisuuden työllistymiseen koulutuksen avulla, kertoo yrityspalvelupäällikkö Annika Peltomaa TAKK:lta tiedotteessa.

Työnantajat hakevat tekijöitä muun muassa astiahuoltajan, aulapalvelutyöntekijän, festaribaarityöntekijän, hotellisiivoojan, kiinteistönhoitajan, kotipalveluyrittäjän, liikenneasematyöntekijän, myyjän, vartijan ja tapahtumatyöntekijän tehtäviin.

Työpaikkojen lisäksi esillä ovat ajankohtaiset koulutus- ja oppisopimusmahdollisuudet sekä rekrytoivat koulutukset, joiden kautta työnhakijat voivat työllistyä yrityksiin.

Tapahtuman järjestää Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK.

Loistoduuniin -rekrytointitapahtuma järjestetään torstaina 28. huhtikuuta kello 13–15 TAKK:n Nirvan kampuksella (Kurssikeskuksenkatu 11, Tampere).