Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tampereen perinteinen vapputori on tänä vuonna Hämeenpuistossa – Keskustorilla on remontin vuoksi vain muutama myyntipiste

Tampereen perinteinen vapputori järjestetään tänä vuonna Hämeenpuistossa. Keskustori on vielä vappuna remontissa, sillä torille valmistellaan kesäkeidasta.

– Päätapahtuma on Hämeenpuistossa, mutta torimyyntiä on vappuna myös Tammelantorilla ja Laukontorilla, Tampereen torikauppiasyhdistyksen tapahtumavastaava Sakari Venäläinen kertoo.

Vapputori sijoittuu Hämeenpuistossa Puutarhakadun ja Hallituskadun välille. Torilla on perinteisiä vappukojuja ja ruokamyyntiä sekä lapsille pieni tivoli, jossa on muun muassa karuselli, possujuna ja pomppulinna.

Keskustori on ollut Tampereella perinteinen vapputoripaikka, jossa tori on levittäytynyt suurelle alueelle.

– Tänä vuonna Keskustorilla on Hämeenkadun reunassa vain muutama myyntipaikka. Toiveena on, että ensi vuonna vapputori voitaisiin järjestää Keskustorilla.

Vappupallojen myyntiä ei ole rajoitettu toreille, joten pallojen myyjiä voi liikkua ympäri keskustaa.

Hämeenpuiston vapputori on auki sekä 30.4. että 1.5. Tori avataan aamulla ja se on auki kello 21 asti. Myös Laukontori ja Tammelantori ovat avoinna molempina päivinä.