Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Kolme hakijaa jäljellä – Pirkanmaan aluevaltuusto haastattelee hyvinvointialuejohtajaehdokkaat

Pirkanmaan aluehallitus haastatteli torstaina kolme hyvinvointialueen johtajaksi hakenutta ehdokasta, jotka ovat Marina Erhola, Kari Hakari ja Taru Kuosmanen. He etenevät myös 27. huhtikuuta pidettävään aluevaltuuston haastatteluun. Joukosta on pudonnut pois henkilöarviointivaiheeseen asti päässyt Oskari Auvinen.

Aluehallitus esittää, että aluevaltuusto valitsee hyvinvointialuejohtajan 2. toukokuuta pidettävässä kokouksessaan ja että kokonaispalkka olisi enintään 17 500 euroa.

Pirkanmaan aluehallitus perusti torstain kokouksessaan hallinnon ja palvelujen johtavia virkoja ja päätti laittaa ne liikkeen luovutuksen vuoksi haettavaksi sisäisellä ilmoittautumismenettelyllä. Pelastusjohtajan virka avataan julkiseen hakumenettelyyn.

Virkoja voivat hakea ne liikkeen luovutuksen piirissä vastaavissa johtamistehtävissä olevat sekä hyvinvointialueen valmistelussa työskentelevät, jotka täyttävät kelpoisuusehdot. Johtajat valitaan ansiovertailun perusteella.

Virat täyttää aluevaltuusto.