Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nuolialantiellä alkaa todellinen monitoimiurakka, joka tuo liikennejärjestelyjä – Maan alla uusiksi putkia ja päälle muun muassa pyöräilyn pääreittiä

Rantaperkiössä uusitaan Nuolialantien kävely- ja pyörätietä, vesijohtoa ja kaukolämpöä.

Tällä viikolla on aloitettu Nuolialantien pohjoisreunan pyörätien kunnostustyöt osuudella Kannistonkatu–Haapakuja.

Yhdistetty jalkakäytävä ja pyörätie uusitaan erotelluksi jalkakäytäväksi ja pyörätieksi. Lisäksi uusitaan pohjoisreunan katuvalaistus, vesijohto ja kaukolämpö.

Myös Tuomikujan vesihuolto ja kaukolämpö uusitaan väliltä Nuolialantie–Koivukuja.

Työn aikaisista liikennejärjestelyistä aiheutuu muutoksia alueen jalankulku- ja pyöräilyreiteillä. Vaihtoehtoisista reiteistä tiedotetaan erillisillä opastauluilla.

Työt katuosuudella valmistuvat syksyllä 2022.

Nuolialantie on osa Tampereen ja Pirkkalan välistä seudullista pyöräilyn pääreittiä ja Härmälän ja Rantaperkiön läpi kulkeva kokoojakatu.

Väylän parantaminen välillä Leirintäkatu-Hatanpään valtatie on saanut valtionavustusta Traficomilta kävelyn ja pyöräilyn investointiohjelmasta.

Tampere on saanut valtionavustusta kaikkiaan kahdeksalle hankkeelle, joilla parannetaan kävelyn ja pyöräliikenteen olosuhteita katuverkolla. Hankkeet toteutetaan 2020–2022.