Koiviston Auto ostaa Pirkanmaan Tilausliikenteen

Koiviston Auto Oy ostaa Pirkanmaan Tilausliikenne Oy:n.

Koiviston Auto -konserni ja Pertti Johansson ovat allekirjoittaneet sopimuksen Pirkanmaan Tilausliikenne Oy:n osakekannan myynnistä Koiviston Auto -konsernille.

Kaupan odotetaan toteutuvan toukokuun aikana.

Pirkanmaan Tilausliikenteellä on noin 200 työntekijää, 86 linja-autoa ja 15 miljoonan euron liikevaihto vuonna 2021. Liikevaihdosta on yli 95 prosenttia sopimuksiin perustuvaa paikallisliikennettä.

– Olen hyvin iloinen voidessani toivottaa Pirkanmaan Tilausliikenteen osaksi Koiviston Auto -konsernia. Yhtiö on kasvattanut liiketoimintaansa terveellä pohjalla ja strategisesta näkökulmasta se täydentää yhtiötämme erinomaisesti. Paikallisliikenteen sähköistyminen etenee ympäri Suomea ja kaupan avulla voimme osaltamme kiihdyttää tätä kehitystä myös Tampereella, Koiviston Auto -konsernin hallituksen puheenjohtaja Ari Lehtoranta sanoo tiedotteessa.

– Koiviston Auto -konsernilla ja sen omistajalla CapMan Infralla on Pirkanmaan Tilausliikenteen kasvun ja kehityksen kannalta keskeistä osaamista liikenteen sähköistämisen parissa. Tämä osaaminen ja tuki luo erinomaiset lähtökohdat yhtiön toiminnalle tulevaisuudessa, Pirkanmaan Tilausliikenne Oy:n toimitusjohtaja ja omistaja Pertti Johansson sanoo tiedotteessa.

Pirkanmaan Tilausliikenteen työntekijät siirtyvät kaupan myötä Koiviston Auto -konsernin palvelukseen. He jatkavat nykyisissä työtehtävissään.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut