Kauppia rakennetaan kiivaasti – Iso parkkipaikka pois käytöstä, alueella kuljetaan ohjattuja reittejä

Kaupin urheilupuiston rakentaminen jatkuu vilkkaana, ja alueen käyttäjiä pyydetään huomiomaan alueen muuttuneet liikennejärjestelyt ja noudattamaan varovaisuutta, muistuttaa Tampereen kaupunki.

Pesäpallostadionin teräsrakennekuljetukset ovat alkamassa, ja Kuntokadun parkkialue Kuntokatu 18:ssa suljetaan yleiseltä liikenteeltä ensi maanantaista 25. huhtikuuta lähtien.

Jalkapallokenttien käyttö jatkuu normaalisti, mutta alueelle tulijoita ja huoltajia pyydetään käyttämään Finnparkin parkkihallia, joka sijaitsee osoitteessa Kuntokatu 9.

Kenttien käyttäjät kulkevat kentille ohjattua reittiä pitkin. Hiihtäjät pääsevät parhaiten ladulle koiraradan puolelta Kaupin puistokadulta.

Alueella liikkujia pyydetään noudattamaan erityistä varovaisuutta. Ulkoilijoita pyydetään välttämään alueella kulkemista touko-kesäkuun aikana.

Pesäpallostadionin työmaa jatkuu heinäkuulle, ja hulevesityöt ja monitoimialueen työt jatkuvat vuoden 2022 loppuun saakka.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut