Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampere Rock City | Steve’n’Seagulls kärrää Klubilta villiin länteen – "...rytmit, jotka veivät karavaanin jonnekin 1980-luvun hylättyyn tanssiluolaan..."

Hilipatihippaa: Nyt on hankala pysyä paikallaan.

Steve’n’Seagulls on vuonna 2010 perustettu suomalaisyhtye.

Bändin musiikkia on kuvailtu ja yritetty lokeroida monin tavoin. Lähimpänä olemusta lienevät newgrass, country, rock ja ainakin osittain myös bluegrass.

Keikoilla nähtävä soitinarsenaali on alusta asti ollut erittäin laaja: banjo, mandoliini, rummut, kontrabasso, haitari, kitara, huilu ja muut soittimet vaihtuvat bändiläisten käsissä välillä jopa lennosta.

Torstaina viihdyttävä orkesteri esiintyy Klubilla. Keikka on osa Still Loving You -singlen julkaisusta alkanutta kiertuetta.

Orkesteri kiitää Still Loving Youn siivin ympäri maapalloa.

– Versiomme Scorpionsin legendaarisesta biisistä esittelee bändistämme uusia puolia, joten halusimme tehdä myös videosta hieman erilaisen.

– Ohjaaja-käsikirjoittaja Jukka Vidgren kuunteli ideoitamme ja yhdisti niihin omat taiteelliset näkemyksensä, bändi kertoo.

Kuvakertomuksessa nähdään höyryjuna ja villin lännen tunnelmaa sellaisena kuin elokuvat sen kertovat. Myös kappaleen musiikillinen anti on hieman toista kuin Scorpionsin tarjoama tuulikoneistettu ajankuva.

– Yhtäkkiä käsissä oli idea liittää yhteen yksi maailman tunnetuimmista voimaballadeista, haitari, akustiset kielisoittimet ja lämpöä hehkuva tunnelma.

– Bändille ominaiset lauluharmoniat ja instrumenttimelodialinjat saivat loppumetreillä kumppanikseen rytmit, jotka veivät karavaanin jonnekin 1980-luvun hylättyyn tanssiluolaan, Steve’n’Seagulls muistelee.

Suomen lisäksi Steve’n’Seagulls on jo pitkään ollut suosittu esiintyjä kaikkialla maailmassa. Orkesteri kiitääkin Still Loving Youn siivin ympäri maapalloa.

Yhtyeen suosio on vankka: YouTube-kanavan noin 280 miljoonaa katselukertaa paljastaa, ettei Steve’n’Seagulls todellakaan ole mikään kertakäyttövitsi.

Steve’n’Seagulls Klubilla to 21.4.

stevenseagulls.com