Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kauppaopistolle 1,5 miljoonan kattoremontti – "Vesikatto- ja yläpohjarakenteet tarvitsevat perusparannuksen"

Tredun Sammonkadun kiinteistöön eli vanhaan kauppaopiston rakennukseen on tulossa kattoremontti kesällä 2023. Kiinteistössä tehtyjen selvitysten ja tutkimusten perusteella rakennuksen vesikatto- ja yläpohjarakenteet tarvitsevat perusparannuksen.

Rakennustyöt pyritään käynnistämään touko–kesäkuussa 2023. Työ kestää noin 4–6 kuukautta.

Korjattavan alueen kattopinta-ala on noin 3 230 neliömetriä. Tavoitteena on varmistaa rakennukseen tiiviit vesikatto- ja yläpohjarakenteet sekä käyttötiloihin hyvä sisäilmasto. Korjauksella parannetaan katon lämmöneristävyyttä ja kiinteistön energiatehokkuutta.

Perusparannushankkeen kustannusarvio on noin 1,53 miljoonaa euroa. Sammonkadun toimipiste on perusparannettu aiemmin vuonna 2009, mutta sen yhteydessä yläpohjarakenteita ei korjattu.

Elinvoima- ja osaamislautakunta hyväksyi Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Sammonkadun toimipisteen vesikatto- ja yläpohjarakenteiden perusparantamisen tarveselvityksen ja hankintasuunnitelman 13. huhtikuuta.