Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampere Rock City | Michael Monroe tuleekin Olympiaan vasta elokuussa, mutta keikkaa pukkaa pääsiäisenä hurjasti, katso koko lista – "Musiikin maagisille taajuuksille on todella päästy..."

Liveä: Pääsiäisaikana Tampereella liikkuu vanhoja ja uusia kettuja.

Ikinuori katurockin sanansaattaja Michael Monroe julkaisee uuden I Live Too Fast to Die Young -albumin kesäkuussa, vaikka lauantain keikka Tampereella Olympiassa siirrettiinkin koronatartuntojen takia 13. päivään elokuuta.

Helsingissä viime vuoden lopulla äänitetyllä platalla soittaa Monroen kovassa iskussa oleva bändi. Sen lisäksi kuullaan muutamia vierailijoita, joiden joukossa ovat muun muassa Guns N’ Roses -yhtyeen kitaristi Slash sekä Lenni-Kalle Taipale.

Maestro Monroe on innoissaan tuoreesta materiaalistaan.

– Levyllä on loistava nippu biisejä, jotka yhdessä muodostavat tasapainoisen kokonaisuuden. Albumilla on paljon eri vivahteita ja energiaa!

Musiikissa on aiempaa enemmän syvyyttä ja ilmaa.

– Olemme uudistaneet bändin soundia parhaalla mahdollisella tavalla. Se on totta kai punk-vaikutteista rock’n’rollia, mutta musiikissa on aiempaa enemmän syvyyttä ja ilmaa, Monroe summaa.

Pääsiäisaikaan Tampereella keikkailee kuitenkin muitakin vanhoja kettuja.

Jo torstaina Yo-talon stagelle kipuaa Melrose, jonka laulaja-kitaristi Tokela jaksaa yhä pomppia ja jauhaa kuin 1980-luvulla konsanaan.

Myös Telakalle lauantaina saapuva J. Hearthill Trinity ja samana iltana TTT-klubilla viihdyttävä Pekka Laine & The Enchanted edustavat kokemuksen rintaääntä ja väsymätöntä intoa.

Ja jos tuoreempi näkemys elävästä musiikista kiinnostaa, osoite on sunnuntaina jälleen Olympia.

Siellä viihdyttävät ex-Pimeys Pekka Nisu, indiepopyhtye Pasa ja Einari Stylman, joka julkaisi juuri miellyttävän hämärän ja kehuja keränneen pitkäsoiton OK.

– Musiikin maagisille taajuuksille on todella päästy uuden yhtyeeni liveversioiden myötä. Kannattaa tulla ihmettelemään, Stylman vinkkaa.

KATSO TÄSTÄ PÄÄSIÄISEN KAIKKI KEIKAT!