Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Julkistus: Tampere-Pirkkalasta kaksi uutta lentoreittiä verkostokentille – "Olemme iloisia voidessamme vahvistaa kumppanuuttamme ja lentoliikennesiteitä Tampereen ja maailman välillä"

AirBaltic aloittaa lennot Tampereelta Osloon ja Kööpenhaminaan. Lennot ovat osa Air Balticin ja SAS:n yhteistyötä ja codeshare-sopimustaa.

Yhteistyön avulla lentomatkustajat pääsevät nyt käsiksi SAS:n maailmanlaajuiseen verkostoon molempien kaupunkien kautta.

– SAS on vahva yhteyksien tarjoaja maailmanlaajuisesti sekä Air Balticin pitkäaikainen kumppani. Olemme iloisia voidessamme vahvistaa kumppanuuttamme ja lentoliikennesiteitä Tampereen ja maailman välillä. Odotamme kumppanuutta innolla ja sitä kautta parempia matkustusmahdollisuuksia matkustajille ympäri maailmaa, kertoo Air Balticin toimitusjohtaja Martin Gauss tiedotteessa.

Toukokuusta 2022 alkaen Air Baltic tarjoaa suoria lentoja Tampereelta Osloon, Kööpenhaminaan, Frankfurtiin, Müncheniin, Malagaan ja Rodokselle sekä jatkoyhteyksiä Riian kautta.