Julkistus: Tampere-Pirkkalasta kaksi uutta lentoreittiä verkostokentille – "Olemme iloisia voidessamme vahvistaa kumppanuuttamme ja lentoliikennesiteitä Tampereen ja maailman välillä"

AirBaltic aloittaa lennot Tampereelta Osloon ja Kööpenhaminaan. Lennot ovat osa Air Balticin ja SAS:n yhteistyötä ja codeshare-sopimustaa.

Yhteistyön avulla lentomatkustajat pääsevät nyt käsiksi SAS:n maailmanlaajuiseen verkostoon molempien kaupunkien kautta.

– SAS on vahva yhteyksien tarjoaja maailmanlaajuisesti sekä Air Balticin pitkäaikainen kumppani. Olemme iloisia voidessamme vahvistaa kumppanuuttamme ja lentoliikennesiteitä Tampereen ja maailman välillä. Odotamme kumppanuutta innolla ja sitä kautta parempia matkustusmahdollisuuksia matkustajille ympäri maailmaa, kertoo Air Balticin toimitusjohtaja Martin Gauss tiedotteessa.

Toukokuusta 2022 alkaen Air Baltic tarjoaa suoria lentoja Tampereelta Osloon, Kööpenhaminaan, Frankfurtiin, Müncheniin, Malagaan ja Rodokselle sekä jatkoyhteyksiä Riian kautta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut