Tampere Rock City | M, Lyyti, Vesta ja Pehmoaino saapuvat Tampereelle – "Ystävyys, hetkellisyys, ihmisen voimien rajallisuus, itserakkaus sekä -inho, ilmastonmuutos, mielenterveys..."

Poppia: Uutta ja vielä uudempaa tuoretta ääntä on nyt tarjolla.

Tullikamarilla voi tulevana viikonloppuna nähdä neljä mielenkiintoista, ajankohtaista naisartistia.

Perjantaina Klubin pääesiintyjä on M-nimen itselleen napannut Minja Koski. Upouusi cover-albumi Lauluja 1960-luvulta vie kuulijat iskelmän kultakauden ytimeen, mutta keikkasetissä on tiemmä biisejä myös M:n kolmelta aiemmalta pitkäsoitolta.

Ennen Minjaa stagella esittää värikylläistä taidepoppia Lydia Lehtola eli Lyyti, jonka materiaalin monitasoisuus hämmästyttää.

Lauantaina tuore naisenergia iskee yhä kuin miljoona volttia: illan esiintyjät ovat Vesta ja Pehmoaino. Vesta julkaisi juuri toisen albuminsa. Uskon tulevaan on riipaiseva kokonaisuus.

Mulla on antaa ainoastaan lohtulauseita.

– Uskon tulevaan jatkaa ensimmäisellä albumilla annettua lupausta ”mulla on antaa ainoastaan lohtulauseita”.

– Levyn teemoja ovat ystävyys, hetkellisyys, ihmisen voimien rajallisuus, itserakkaus sekä -inho, ilmastonmuutos, mielenterveys sekä kaikesta huolimatta, järkkymätön usko parempaan huomiseen, usko tulevaan, Vesta miettii.

Vestan seurana Klubin alkuillassa esiintyy viime elokuussa pinnalle pompsahtanut indievaikutteinen poppari Pehmoaino.

Vuosi 2022 on ollut nuorella artistille entistä parempi. Viime perjantaina julkaistu biisi Haluun takas mun perhoset kuunneltiin ilmestymispäivänä 125 000 kertaa, mikä on tämän vuoden Suomen yhden vuorokauden ennätys.

Se ei ole ihme. Pehmoainon laulutulkinta hiipii vaivatta ihon alle ja mielen syvyyteen, eikä hänen materiaalissaan ole aloittelijan vapinaa. Pehmoaino ansaitsee saamansa suosion ja ihailun.

Pehmoaino Klubilla la 9.4.

facebook.com/pehmoaino

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut