Asiakas kokeili hommata kotikutoisella kikalla Kalevasta 40 eurolla tupakkaa ja pullonpalautusrahaa – Myyjä narautti nokkelalla konstilla ja poliisi tutkii nyt lievää petosta ja väärennöstä

Asiakas yritti käyttää väärennettyä pullonpalautuskuittia Tampereella.

Myyjän tarkkaavaisuuden ansiosta epäilty jäi kiinni teostaan.

Poliisi selvitti maanantai-iltana Kalevassa tapausta, jossa asiakas oli palauttanut noin 40 euron arvoisen pullonpalautuskuitin, ja ostanut sillä tupakkaa ja ottanut loput rahana. Myyjä oli alkanut epäillä kuitin aitoutta ja asiaa tarkastettiin valvontakameroista.

Selvisi, että kuitin tulostusaikaan kukaan ei ollut palauttamassa pulloja. Asiakas myönsi, että kuitti oli väärennetty. Hän palautti ostamansa tuotteet ja rahat. Poliisi tutkii tapahtunutta lievänä petoksena ja lievänä väärennyksenä.

Kuitti oli poikkeuksellisen aidon näköinen ja poliisi kehottaakin alueen kauppoja olemaan tarkkana pullonpalautuskuittien kanssa ja erityisesti silloin, kun ne ovat poikkeuksellisen suurisummaisia.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut