Kiireettömiä vastaanottoja ja hammaslääkäriaikoja peruuntuu, aikuissosiaalityö auttaa vain kiireellisiä tapauksia... – Näin lakko vaikuttaisi Tampereen sosiaali- ja terveyspalveluihin

Kunta-alan lakolla olisi toteutessaan vaikutuksia myös sosiaali- ja terveyspalveluihin Tampereen kaupungilla.

Jos lakko toteutuu, tulee se todennäköisesti vaikuttamaan perheneuvolan palveluihin. Kaikkia varattuja aikoja ei pystytä toteuttamaan ja niitä joudutaan siirtämään. Uusista ajoista ilmoitetaan suoraan asiakkaille. Jo varatut lääkärinajat toteutetaan kuitenkin suunnitellusti.

Vastaanottotoiminnassa esimerkiksi terveysasemilla ja kuntoutuksessa tiistaina ja keskiviikkona 12.–13. huhtikuuta kiireettömiä vastaanottoja ja kuntoutusaikoja peruuntuu.

Suun terveydenhuollossa aikuisten kiireettömiä hammaslääkäriaikoja sekä mahdollisesti myös osa suuhygienistiajoista joudutaan perumaan. Aikojen peruuntumisesta pyritään ilmoittamaan.

Aikuissosiaalityö palvelee 12.–13. huhtikuuta vain kiireellisissä tilanteissa, joissa on tarpeen turvata välttämätön huolenpito. Näissä tilanteissa soita sosiaalipalvelujen neuvonnan neuvontanumeroon 03 5657 0200 (9–15). Aikuissosiaalityön palvelupisteet ovat suljettuina.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut