Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tampereen kaupunki pitäisi siivota MM-kisakuntoon – Vapaaehtoisia ryhmiä etsitään keräämään roskia kaduilta, puistoista ja pyöräteiltä

Tampereen kaupungin ilmettä pitäisi siistiä MM-kisojen ja äitienpäivän kunniaksi. Tampereen Infra, Tampereen kaupunki, Pirkanmaan Jätehuolto ja Ekokumppanit etsivät nyt talkoolaisia "Tampereen Koko kaupungin Siisteystalkoisiin" lauantaina 7. toukokuuta kello 10–14.

Tarkoituksena on kerätä yhdessä pyöräteiden ja katujen varsilta, puistoista ja muilta yleisiltä alueilta ihmisten sinne heittämiä roskia. Siisteystalkoot eivät koske esimerkiksi puutarhajätteitä tai taloyhtiöiden omia romuja.

Siivousporukan ilmoittautumisaika on 28.3.–26.4. Jos haluat osallistua talkoisiin ilmoittautumisen jälkeen, katso sinulle sopiva talkoopaikka Ekokumppanien sivuilta löytyvästä kartasta ja liity porukkaan mukaan.

Osallistuminen tapahtuu netissä: https://ekokumppanit.fi/siisteystalkoot/

Voit koota joko oman siivousporukan tai liittyä sopivaan talkooporukkaan mukaan. Kaikki tarvittavat ohjeet ja talkooalueet löytyvät netistä.

Tampereen kaupunki yhteistyökumppaneineen tarjoaa talkoolaisille isot jätesäkit ja roska-astiat. Ne toimitetaan ennakolta sovittuun paikkaan, ja jäteastiat viedään pois talkoopäivän lopuksi. Talkoolaiset tarvitsevat omasta takaa vain omat hanskat. Myös omien roskapihtien mukaan ottamista suositellaan.